Félnek a dunaszerdahelyi játékosoktól?

<p>Bosszankodik a bajnokcsapat klubvezetője, mert új, elszomorító jelenség ütötte fel a fejét a női asztalitenisz extraligában.</p>

Vladislav Kmeť, a dunaszerdahelyi SST Euromilk első embere nyílt levélben tárta a nyilvánosság elé tapasztalatait. Ebben kifejti, hogy klubja hosszú ideje a szlovákiai élvonalba tartozik, a Topoľčany hegemóniáját megdöntve immár kétszeres bajnok, s jelenleg is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a táblázatot. „Tapasztalt játékosaink minden bajnokit komolyan vesznek. Ugyanez nem mondható el az ellenfelekről. Ahelyett, hogy kiállnának, és kihívásként vennék az extraligás meccseket, inkább megfutamodnak, ki sem állnak ellenünk – panaszkodik lapunknak a csallóköziek klubelnöke. – Nemrégen végigutaztuk Szlovákiát, hogy lejátszhassuk a Valaliky otthonában esedékes bajnokit. Erre a hazaiak a második vagy talán inkább harmadik vonal képviselőivel álltak asztalhoz. Meg is lett az eredménye: negyvenhárom perc alatt 7:0, 21:0-s játszmaaránnyal. A vendéglátók legjobbjaikat a harmadik vonalban feljutásért küzdő férficsapatukban szerepeltették. Nőkkel akarják a magasabb osztályt kiharcolni? Nem értem ezt, hiszen akinek van extraligás női csapata, az csak abban indíthatja női versenyzőit. Mi azért járjuk legjobbjainkkal az országot, hogy lehetőséget kínáljuk a fiataloknak a tanulásra. Minden mérkőzés igazi alkalom lenne a tapasztalatszerzésre. De ha nem állnak ki ellenünk, akkor ez mind elmarad. Tessék csak megnézni a szlovák női élversenyzőket. Van egy Balážová, a három ikszen jóval túl járó Ódor, és aztán nincs senki. Szomorú vagyok ettől. Levelemet eljuttattam a szlovák szövetséghez is, s megvárom, mit lépnek. Tesznek-e valamit azért, hogy komolyabb legyen az extraliga, és csak az induljon benne, akinek felkészült csapata van, hogy játék is legyen a mérkőzéseken, ne csak egyoldalú labdázgatás. Ha rendet csinálnak a csapatbajnokságban, maradunk, különben nincs értelme az egésznek, és inkább megpróbáljuk a magyar mezőnyben. Mert az extraligában nem sok értelme van a sok 7:0-s vagy 6:1-s győzelemnek. Most is csak egy komolyabb ellenfelünk van a mezőnyben, a nagyszombati Viktória. Legutóbb éppen őket győztük le 6:3-ra. A többiek nem szorítanak meg minket, s ha legjobbjaikat sem küldik asztalhoz ellenünk, azzal még esélytelenebbekké teszik magukat párharcainkban.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?