Felmentették az ámokfutót

Dublin. A bíróság felmentette Cornelius Horan botrányhőst, korábbi ír prédikátort, akit azzal vádoltak, hogy molesztált egy hétéves kislányt.

Dublin. A bíróság felmentette Cornelius Horan botrányhőst, korábbi ír prédikátort, akit azzal vádoltak, hogy molesztált egy hétéves kislányt. Az 57 éves férfi arról híresült el, hogy az athéni olimpia férfi maratoni futószáma közben berohant a pályára, és durván lökdösni kezdte az akkor az élen álló brazil Vanderlei de Limát, aki végül harmadik lett.

Szintén ő volt az az őrült, aki a tavalyi Forma–1-es Brit Nagydíjon rohangálni kezdett az aszfalton a 300 km-es óránkénti sebességgel száguldó autók előtt.

Horan az ítéletet követően ír néptáncot járt, majd így nyilatkozott: „Bíztam Istenben, és igazságot tett. Ez csodálatos, a legszebb nap az életemben. Most szeretném elhúzni innen a csíkot, és három napon keresztül aludni akarok.”

Horant konkrétan azzal vádolták, hogy 1991-ben Londonban fajtalankodásra bírt rá egy hétéves kislányt, aki most, 20 évesen azt állítja, hogy az akkor történtek maradandó nyomokat hagytak benne.

A férfi arra is ígéretet tett, hogy többé nem áll szándékában botrányt okozni sporteseményeken, amit így indokolt: „Bevégeztem a küldetésemet, mert elmondtam az embereknek, hogy Krisztus második eljövetele közel van.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?