EURÓPAI KÉZILABDAKUPÁK

Pozsony. A férfi Bajnokok Ligája 2. fordulójának visszavágó mér-kőzésén Vágbesztercén: Pov. Bystrica–Karviná 22:36 (9:15), legtöbb gól: Tallo 7, ill. Horák, Radcsenko és Vašek 8-8.

Pozsony. A férfi Bajnokok Ligája 2. fordulójának visszavágó mér-kőzésén Vágbesztercén: Pov. Bystrica–Karviná 22:36 (9:15), legtöbb gól: Tallo 7, ill. Horák, Radcsenko és Vašek 8-8. Az első mérkőzésen a szlovák bajnok idegenben hatgólos különbséggel (25:31) maradt alul, ám a visszavágón sem volt egyenrangú ellenfele a cseh együttesnek. A Karviná minden tekintetben jobb volt és főleg a szünet után produkált látványos játékot. A Pov. Bystrica ezzel kiesett a BL-ből, ám szerepelhet az EHF Kupa 3. fordulójában, ahová a BL-ből kiesett csapatok jutottak.

A női BL 2. fordulójában: Dunaferr–Ferrobus Mislata (spanyol) 31:25. A magyar bajnok nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett hétgólos hátrányát, így az EHF Kupában folytathatja szereplését.

A női EHF Kupa 2. fordulójának első mérkőzésén: Duslo Šaľa–Majkop (orosz) 26:22 (12:10), legtöbb gól: Hrabovská, Banková 7-7, ill. Zsitarjukova 8. Az első félidőben kiegyensúlyozott volt a játék, a hazaiak feltűnően sokat hibáztak. A második játékrész elején a Duslo 7 góllal elhúzott és előnyét végig tartani tudta.

A hazai vereség után az idegenben elért döntetlennel búcsúzott a férfi kézilabda EHF Kupától az Orosháza. Portovik Juzsne–Orosháza 26:26 (14:9). Az ukrán együttes 60:52-es összesítéssel jutott tovább. (SITA, TASR, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?