Európa Liga: nincs sok esélye a Honvédnak

Pozsony |

<p>A labdarúgó Európa Liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén a Žilina a Hajduk Splitet fogadja (19.30). „Az őszi idény legnehezebb mérkőzése vár ránk. Többgólos győzelmet szeretnénk kiharcolni. Vigyázni kell, nehogy gólt kapjunk“ - mondta Pavel Hapal, a zsolnaiak edzője.</p>

A kupagyőztes kassaiak csak most kapcsolódnak be a küzdelmekbe: Boszniában, a Szlavija Szarajevó (a dán Aalborgot búcsúztatta) otthonában lépnek pályára (20.15). „Nagyon várják már a játékosok a meccset, hiszen közülük még senki sem szerepelt nemzetközi porondon. Taktikus játékkal jó eredményt érhetünk el, feltétlenül gólt kell lőni“ - bizakodott Jaroslav Galko másodedző. Sérülés miatt Juhár, Džogan, Školník és Matics nem utazott el Boszniába.
Rendkívül nehéz feladat előtt áll a kupagyőztes Honvéd, amely a világsztárokkal felálló Fenerbahce otthonában lép pályára (20.45). A törököket tavaly is összehozta a sors egy magyar csapattal, az MTK-t magabiztosan, kettős győzelemmel, 7:0-s összesítéssel gázolta le az akkor még Luís Aragonés irányította isztambuli gárda a BL-selejtezőben. Most a német Christoph Daum a vezetőedző, s a játékosállomány nagyon erős: Roberto Carlos mellett olyan futballisták tagjai a keretnek, mint Alex, a tavalyi Európa-bajnokságon remekelt Semih Sentürk és Kazim Kazim, a spanyolok Eb-győztes csatára, Dani Güiza, vagy éppen a Konföderációs Kupán feltűnt André Santos. „Nem félünk a Fenerbahcétól, jól néznénk ki, ha megijednénk tőlük! Nem sok esélyünk van, azt a kevés sanszot viszont nagyon meg akarjuk ragadni“ -mondta Sisa Tibor, a Honvéd vezetőedzője. (s, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?