EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A jövő évi, finnországi jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmei során a címvédő szlovákok először az ukránokkal (április 27.), egy nappal később a japánokkal, majd pedig a németekkel (április 30.) mérkőznek.

A jövő évi, finnországi jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmei során a címvédő szlovákok először az ukránokkal (április 27.), egy nappal később a japánokkal, majd pedig a németekkel (április 30.) mérkőznek.

A férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában a Pezinok a B-csoportban a következő együttesekkel játszik: Wloclawek (lengyel), Minyeralnije Vodi (orosz), Ogyessza (ukrán), Tartu (észt) és BC Koppenhága. A Paksra a következő ellenfelek várnak (D-csoport): Vilnius, Himki Moszkva, Polonia Varsó, Kijev, Kalev (észt). A Challenge Kupában a losonciak egy csoportba kerültek a székesfehérvári Albacomp gárdájával.

A II. ligában jelenleg listavezető nyitrai labdarúgócsapat leigazolta egykori kapusát, Ivan Ondruškát, aki korábban védett az Admira Mödling, ezt megelőzően pedig a prágai Sparta együttesében.

Megszerezte első győzelmét a horvátországi junior női kosárlabda Európa-bajnokságon a szlovák válogatott, amely 71:58 arányban diadalmaskodott Spanyolország fölött.

Még mindig nem jutott közös nevezőre Peter Németh átigazolásával kapcsolatban a Baník Ostrava és a Laugaricio Trenčín futballklub. Pavol Hozlár, a trencséniek szakosztályelnöke reméli, hogy a hét végéig sikerül megállapodniuk a bányászcsapat illetékeseivel.

Kovács László révén hazai győzelem született a peredi nemzetközi erőversenyen, a Babylon Kupán. A második helyen a bátorkeszi Nátek Attila, a harmadikon a magyarországi Csehi József végzett.

A japán Hosino Keitaro nem tudta megvédeni a Boksz Világszövetség (WBA) minilégsúlyú világbajnoki övét, miután Jokohamában pontozásos vereséget szenvedett a venezuelai Noel Arambulettől.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Los Angeles Clippers szerződtette Andre Millert. A 26 éves bedobó adta az elmúlt idény legtöbb gólpasszát – meccsenként átlagosan 10,9-et –, még a Cleveland színeiben.

A Rapid Wien labdarúgócsapata hét szurkolóját eltiltotta a következő idényben mérkőzéseinek látogatásától, miután szombaton Eisenstadtban rendbontás miatt félbeszakadt az Arsenal elleni barátságos találkozó.

Brazil játékossal erősített a Slavia Praha labdarúgócsapata. A cseh klub leigazolta Adauto da Silvát az Atletico Paranaensétől. A 22 éves csatár a 2000/2001-es idényben már játszott Európában, akkor a spanyol Sporting Gijon együttesében szerepelt.

Elsőként a Schalke 04 jutott a német labdarúgó Liga Kupa döntőjébe, miután 2:0 arányban győzött a Bayer Leverkusen ellen (góllövők: Waldoch, Hajto). A győztes a keddi Hertha BSC–Borussia Dortmund párharc (lapzárta után ért véget) továbbjutójával találkozik augusztus 1-jén a döntőben.

Steve McManaman, a Real Madrid légiósa kijelentette: szerinte már nem igazol új labdarúgókat a fővárosi klub. Spanyol lapértesülések szerint a többnyire csereként szóhoz jutó Albert Celades, Ivan Campo és a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon feltűnt Pedro Munitis is a távozók között lehet.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 7, 8, 16, 20, 24, 31, 34, 37, 38, 40, 49, 53, 54, 55, 60, 62, 63, 73, 77, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?