EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ma a 15. forduló mérkőzéseivel folytatódik a jégkorong Extraliga alapszakasza – 17.00: Martin– Košice, Skalica–Trenčín, Žilina– Poprad, Nitra–L. Mikuláš; 17.30: Slovan–Zvolen.

Ma a 15. forduló mérkőzéseivel folytatódik a jégkorong Extraliga alapszakasza – 17.00: Martin– Košice, Skalica–Trenčín, Žilina– Poprad, Nitra–L. Mikuláš; 17.30: Slovan–Zvolen.Pozsonyban megkezdődött a 110 000 dollár összdíjazású női tenisztorna: Cervanová–Glass 6:3, 6:1; Hrdličková–Poučekova , Kremer–Beigbeder 7:5, 7:5.Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőinek sorsolását: Sopron–Kispest, Debrecen– Videoton Győr–Siófok, Tatabánya– Demecser, Hajdúnánás–Szekszárd, Újpest–BKV Előre, Rákospalota– Dunaferr.Dominik Hrbatý a stuttgarti férfi teniszviadal 1. fordulóüjában 6:4, 2:6, 6:4 arányú vereséget szenvedett a dél-afrikai Wayne Ferreirától. Ma két találkozóra kerül sor a labdarúgó UEFA Kupában (2. forduló) – 17.00: Stavanger–Hertha; 18.00: Kerkrade–Maccabi Tel-Aviv.Négy mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi jégkorongligában: Buffalo–Pittsburgh 4:1 (Šatan szerezte a vendéglátók 3. gólját), Minnesota–Edmonton 3:3 (a hazaiaknál Gáborík és Sekeráš 1-1 gólt ütött), Anaheim–Tampa Bay 2:3 Chicago–Columbus 2:2.Hetvenhárom hét után Jennifer Capriati váltotta a női teniszezők világranglistájának élén Martina Hingist. 1. Capriati 4867 pont; 2. Hingis 4842; 3.Davenport 4496; 4. V. Williams 4333; 5. Clijsters 3280; 6. Mauresmo 2917.Miután a hét közben lemondott, majd mégis maradt a Besiktas labdarúgócsapatának élén a német Christoph Daum. Az edző feltétele az volt, hogy a klub legalább három új játékost igazoljon. A kiszemeltek között van a horvát Stipe Pletikosa és a lengyel Jacek Bak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?