Először nyolc között a Manchester City

Manchester |

<p><span id="ctl05_lbLead" style="font-size: 12px;">A Manchester City házigazdaként gól nélküli döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a labdarúgóBajnokok</span><span style="font-size: 12px;">&nbsp;Ligája nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján, ezzel fennállása során először jutott a legjobb nyolc közé.</span></p>

A City sérülés miatt már a hetedik percben elvesztette Vincent Kompanyt. A BL történetében még soha nem kellett ilyen korán lecserélni egy csapatkapitányt, mint most a belga válogatott védőt, ráadásul később a másik középhátvéd, Nicolas Otamendi sem tudta folytatni a játékot.    

A 61. percig kellett várni az első igazi helyzetre, akkor viszont Jesus Navas a kapufát találta el. Mivel a találkozón nem született gól, a manchesteriek megőrizték az ukrajnai első meccsen szerzett előnyüket, és továbbjutottak.
    
Ez volt a City 18. hazai BL-meccse, de csak a második, amit kapott gól nélkül teljesített, ugyanakkor története 36. BL-találkozóján most játszott először 0-0-t. A Dinamo Kijev ezúttal szerepelt 14. alkalommal angol csapat otthonában nemzetközi kupameccsen, de továbbra sem tudott nyerni.
    
A keddi játéknap másik mérkőzésének, az Atlético Madrid és a PSV Eindhoven találkozójának rendes játékideje sem hozott gólt, ezért hosszabbításra van szükség, mivel a párharc első felvonása is 0-0-val végződött.
    
A múlt héten a Benfica, a Wolfsburg, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain biztosította helyét a nyolc között.

    Bajnokok
 Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:
Manchester City (angol)-Dinamo Kijev (ukrán) 0-0
------------------------------------------------
    Továbbjutott: a Manchester City, 3-1-es összesítéssel.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?