Előnyben a Golden State és az Atlanta

<p>Hazai sikerével az alapszakaszgyőztes Golden State Warriors, valamint a keleti első Atlanta Hawks is a továbbjutás küszöbén áll az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőjében.</p>

A Warriorsban az alapszakasz legjobbjává választott Stephen Curry hat triplát dobott, míg Klay Thompson 21 ponttal zárt. Az oaklandiek 30 triplakísérletéből 14 ért célba, míg a Memphis 15-ből csak négyszer volt sikeres. A hatodik találkozóra pénteken kerül sor Memphisben.    Az Atlanta-Washington meccs hajrája rendkívül izgalmasan alakult. Az előző mérkőzésen a dudaszó pillanatában győztes kosarat dobó Paul Pierce majdnem megint "megátkozta" a Hawkst, ugyanis 8.3 másodperccel a vége előtt egy triplával 81-80-as vezetéshez juttatta a fővárosiakat. A hazaiaknak azonban volt válaszuk: 1.9 másodperc volt hátra, amikor Al Horford egy támadó lepattanó után megszerezte közelről a győztes duplát.    Ha a Hawks nyer pénteken Washingtonban, akkor első főcsoportdöntőjére készülhet azóta, hogy a klub 1968-ban St. Louisból Atlantába költözött. Eredmények:főcsoport-elődöntők, 5. mérkőzések:kelet:Atlanta Hawks-Washington Wizards 82-81A párharc állása: 3-2 az Atlanta javára. nyugat:Golden State Warriors-Memphis Grizzlies 98-78A párharc állása: 3-2 a Golden State javára. A párharcok az egyik csapat negyedik sikeréig tartanak.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?