Elmarad a Mitropa Kupa

focilabda
Bős |

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két esztendőben a csapatok játékosai kényszerpihenőre szorultak, a korlátozások feloldása után viszont nagyüzem van a focipályákon. Ezért is hatott meglepetésként a hír, hogy elmarad a három szomszédos ország, Ausztria, Magyarország és Szlovákia amatőr bajnokainak hagyományos erőpróbája.

A baráti kapcsolatokat ápoló regionális futballszövetségek Mitropa Kupa névre keresztelt tornájának újabb felvonására a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség szervezésében került volna sor. Házigazdája pedig a Nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában veretlenül bajnoki címet szerzett SE 1923 Bős futballklub lett volna.

Pályánk játékterének felújítása kapcsán ez a rangosnak ígérkező megmérettetés is ideiglenes otthonunkban, a nyékvárkonyi futballpályán zajlott volna. Akadt is teendőnk jócskán a szervezéssel, lebonyolítással kapcsolatban. Sajnos, a végén két résztvevő, a Siegendorf és a Sárvár visszalépett. A Csorna SE csapatával ketten maradtunk, ezért a szövetség úgy döntött, hogy nem rendez foghíjas tornát. Elmarad a 120 főre tervezett bankett is. Mivel a nyári felkészülés mindenütt folyamatban van, ezért az NB III Nyugati csoportjának újoncával, a csornaiakkal barátságos mérkőzésben állapodtunk meg, A találkozóra szombat délelőtt 11 órai kezdettel a nyékvárkonyi futballpályán kerül sor” – tájékoztatta lapunkat Kovács Zsolt, a bősiek klubmenedzsere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?