Sport

Elhunyt Meszlényi Tibor

Súlyos betegség után hatvanegy éves korában, pénteken este elhunyt Meszlényi Tibor futballedző.
Szabó Zoltán

2017. december 17. 12:58

meszlényi
- Fotó: www.fcdac1904.com

Az egykori kiváló labdarúgó Galántán kezdte pályafutását (1978–1983), ezután a trencséni TTS (1983–1986), majd a vágsellyei Duslo (1986–1988) színeiben kergette a labdát. Miután szögre akasztotta futballcsukát, az edzősködés mellett döntött. Meszlényi sikeres tréneri karrierje Galántán indult, később Párkány, Verebély, a dévényi ŠKP, Léva, Vágsellye, Pered, Bős, a mocsonoki Eldus, a DAC, Szered és újra Galánta következett. Utolsó két állomáshelyén klubmenedzserként is dolgozott. 2011-ben Debrecenben Zdeněk Ščasný munkáját segítette, érdekes, hogy a remek szakember korábban csak egyszer volt másodedző, amikor még pályája elején Szikora György asszisztenseként tevékenykedett a dévényi együttesnél. Sosem tagadta, sokat tanult a „Fehér Pelétől”.

Kevés edző dicsekedhet azzal, hogy pályafutása során hétszer nyert bajnokságot (Galánta 2x, Eldus Močenok 3x, Pered 1x, DAC 1x). Nagyon szeretett volna a szlovák élvonalban tevékenykedni, de hiába volt szakmailag az ország egyik legképzettebb trénere, erre érthetetlen okokból nem került sor. 2007-ben a mocsonokiak szakvezetőjeként közel állt ahhoz, hogy az Eldusszal feljusson a legjobbak közé, ám a klubtulajdonosnak más volt a véleménye…

A hosszú ideig betegeskedő Meszlényi Tibort otthonában, szerettei körében érte a halál.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Sok a depressziós mentális beteg

Sok a depressziós mentális beteg

Boris Kollár

Kollár nem akarta Kiskáékat a kormányba

Antalík Imre

Önmentőövet a gazdaságnak!

„Örömteli állapot vár rám...”

Kíváncsian várja, milyen apa lesz

koronavírus

Egy nap alatt több mint százan fertőződtek meg Ausztriában

Nero, a véres költő

Könyvsorsok: A kis tett mindig gaztett, a nagy tett sohasem az

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.