EKL: Zsolnán hisznek a tallinni sikerben

žilina

A zsolnaiak a DAC-hoz hasonlóan egygólos előny birtokában utaztak el az EKL-selejtező csütörtöki (18.45) visszavágójára.

A zsolnai csapat az első mérkőzésen egy hosszabbításban szerzett tizenegyesgóllal verte meg 2:1-re a Levadia Tallinnt. „Becsüljük ezt a győzelmet, de semmit sem jelent. Az egygólos előny csalóka lehet. Győzelemre kell játszanunk a visszavágón, a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, hogy továbbjussunk” – fogalmazott az első mérkőzést eldöntő Patrik Myslovič.

A sosonok a hétvégén felkészülési meccset játszottak az Ostrava ellen, a 0:0-s eredményt Myslovič nagyon pozitívan értékelte, és hasznukra válhat, hogy egy nehéz mérkőzést játszottak a visszavágó előtt.

A zsolnai csapat rendkívül fiatal, ennek ellenére a keret több tagjának van tapasztalata a nemzetközi poronddal, hiszen két évvel ezelőtt a Dila Gorit, az Apollon Limasszolt és a Tobolt kiejtve egészen a selejtezők rájátszásáig jutottak, ahol a Jablonec végül megálljt parancsolt nekik. „Értékes tapasztalattal rendelkezünk ezen a szinten, amit kamatoztatnunk kell, és közben segíteni azokat a játékosokat, akik ezt még nem élték át” – zárta gondolatait Myslovič.

A 18.45-kor kezdődő összecsapást az RTVS Šport élőben közvetíti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?