Egervári is távozik

Budapest. Újpesten aligha hitték volna néhány hónappal ezelőtt, hogy a hajrára ismét odakerülnek a dobogóra, sőt, az aranyéremre esélyesek közé.

Budapest. Újpesten aligha hitték volna néhány hónappal ezelőtt, hogy a hajrára ismét odakerülnek a dobogóra, sőt, az aranyéremre esélyesek közé. De láss csodát, a megfiatalított lila-fehér gárda, a Mészöly Géza és Véber György által szinte fanatizált Újpest sikert sikerre halmoz, és ami ennél feltűnőbb, gyors, rohanós focit játszik. S ennek is köszönhető, hogy az Újpest–MTK találkozó első félideje talán a tavasz legjobb 45 percét hozta

Pedig a hazaiaknál Farkas Balázs három sárga lap miatt hiányzott, így Mészöly Gézának némileg át kellett szerveznie a csapatát. Kezdőként kapott szerepet a nagy tehetség, Feczesin Róbert, ám hogy a baj nem jár egyedül, azt mi sem bizonyítja jobban: a Farkas posztján szereplő Polonkai Attila már a találkozó elején megsérült, így jöhetett az újabb átszervezés. De a kis Mészölyben ott dolgozik az apja vére, cseppnyi félsz vagy óvatosság sincs benne, és ezt most tökéletesen pozitív erényként említjük.

Ami az MTK-t illeti, információnk szerint Várszegi Gábor már látja a jövő útját, ami azt jelenti, hogy távozik Egervári Sándor (Debrecenbe vagy mondjuk a Vasashoz...), mehet Zavadszky Gábor, Füzi Ákos, Pisont István, Komlósi Ádám, Végh Zoltán, vagyis azok a játékosok, akik a jól kereső kategóriába tartoznak. És jönnek helyettük majd a fiatalok Lőrincz Emil vezetésével, bár az sem kizárt, hogy Garami József veszi át ősztől a kékek irányítását. És itt jöjjön akkor egy kisebbfajta szenzáció: amatőrként újra az MTK-ban szerepelhet a nyártól Illés Béla, ha a Haladás búcsúzik az élvonaltól, de hasonló státusba kerül Halmai Gábor is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?