EDZŐMÉRLEG

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Örülök a győzelemnek és a hat gólnak, amelyeket szép akciók után lőttünk. A második találatunkig kiegyenlített volt a játék, a vendégeknek is voltak lehetőségeik.

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Örülök a győzelemnek és a hat gólnak, amelyeket szép akciók után lőttünk. A második találatunkig kiegyenlített volt a játék, a vendégeknek is voltak lehetőségeik.”

VLADIMĺR EKHARDT (Trnava): „Csak a második gólig van értelme értékelni a meccset, addig ugyanis lépést tartottunk ellenfelünkkel. Úgy tűnik, egyes játékosaimnak nincs jelleme, mindegy nekik, hogy két gólt kapnak vagy hatot. Nem tudatosítják, hogy ezzel nemcsak önmagukra hoznak szégyent, hanem a klubra is és annak szurkolóira.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „A nagyszombati vereség után volt némi tetemrehívás, a játékosokon látszott, jóvá akarják tenni a korábbi kisiklást. Eleinte idegesen játszottak, később azonban magukra találtak, s úgy érzem, jó játékkal szórakoztattuk a közönséget.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Csak az első félidőben tudtuk eliminálni ellenfelünk támadásait. Sikerültek az ellentámadásaink, Tomčák a kapufát találta el.”

VLADIMĺR GOFFA (Slovan): „Röviden a következőképpen jellemezhetném a mérkőzést: a nézők megtapsolták csapatomat, és kifütyülték a játékvezetőket. A meccs előtt úgy éreztem magam, mint a távolugró, aki nekifutás nélkül igyekszik eredményt elérni.”

MICHAL HIPP (Petržalka): „Tudtuk, hogy a hazaiak mindent megtesznek a győzelemért. Már hagyományosan gondjaink voltak az összeállítással, sok a sérültünk, ezért olyanok is a kezdőcsapatba kerültek, akik nem edzettek rendesen. Az első félidőben passzívak voltunk, s ez semmihez sem vezetett, a játékosok nem a megbeszélt taktika szerint küzdöttek.”

MILAN LEŠICKÝ (Púchov): „Forgatókönyvünk szerint zajlott a mérkőzés első része, letámadásos játékkal gólt rúgtunk, s ez megnyugtatott bennünket. Ellenfelünknek egyetlen kimondott gólhelyzete sem volt, részünkről viszont Breška legalább két-három gólszerzési lehetőséget szalasztott el.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Az eredmény a meccs elején dőlt el, a hazaiak nagy iramban kezdtek és védelmi hiba után potyagólt rúgtak. Mezőnyfölényünk során nem dolgoztunk ki góllal kecsegtető helyzetet, az utolsó átadásba mindig hiba csúszott.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Erős ellenfél ellen értük el a győzelmünket. Az első félidőben agresszív játékkal letámadtuk a vendégeket, utána gyors egyérintéses támadásokat igyekeztünk vezetni. A második játékrészben némileg alábbhagyott a lendületünk.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Jól kezdtünk, de csak kezdtünk, mert később nem bírtunk ellenfelünkkel, durva hiba után gólt kaptunk. Utána jött a második találat, ami egy kicsit megroggyantotta a csapatot. A szünet után támadni igyekeztünk, de nem tudtunk kibontakozni.” (ie, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?