EDZŐMÉRLEG

PECZE KÁROLY (Inter): „Érdekes mérkőzést láthattunk, de védenceim elmaradtak a várakozástól, elsősorban ami a támadójátékot és az eredményességet illeti. Ellenfelünk játékosságban nem volt jobb nálunk, a minimumból a maximumot érte el. A szerencse is elpártolt tőlünk”.
JOZEF PROCHOTSKÝ (a B.

PECZE KÁROLY (Inter): „Érdekes mérkőzést láthattunk, de védenceim elmaradtak a várakozástól, elsősorban ami a támadójátékot és az eredményességet illeti. Ellenfelünk játékosságban nem volt jobb nálunk, a minimumból a maximumot érte el. A szerencse is elpártolt tőlünk”.

JOZEF PROCHOTSKÝ (a B. Bystrica másodedzője): „Erős riválisunk ellen igazolni akartuk, hogy nem véletlenül állunk a táblázat élén. Megfelelő játékkal sikerült jó eredményt elérnünk”.

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Megérdemelten nyertek a zsolnaiak, minden tekintetben felülmúltak bennünket”.

JURAJ ŠIMURKA (Žilina): „Di-cséret illeti védenceimet, Rózsa-hegyen kitettek magukért. Bízom benne, hogy az őszi idény hátralevő részében is sikeresek leszünk.”

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Mindkét együttes védekezésre fektette a hangsúlyt, nekünk sikerült az első félidő hajrájában meglepni ellenfelünket, s ez döntött. A szünet után bátortalanul játszottunk, nem mertünk betörni a Slovan tizenhatosára”.

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Tartalékosan léptünk pályára, taktikailag jó teljesítményt nyújtottunk, lehetőségeinket azonban nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél védelmi hiba után rúgta a győztes gólt.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Taktikus játékunknak köszönhetjük a három pontot. Örülünk, hogy megnyertük a számunkra rendkívül fontos összecsapást.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Csak közepes, helyenként még annál is gyengébb játékot hozott a mérkőzés, amelyet nem nyerhettünk meg, hiszen a 90 perc folyamán egyszer sem veszélyeztettük a hazaiak kapuját. Négy stabil játékos nélkül álltunk ki a mérkőzésre, Ševela, Porázik és Dovičovič elsősorban támadásaink során hiányoztak”. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?