Dubnicai trió a DAC-nál

Dunaszerdahely |

<p>Jönnek-mennek a próbajátékosok a DAC II. ligás futballcsapatánál. A szerdai, Slovan ellen 3:0-ra elveszített előkészületi mérkőzés után a sárga-kékek elbúcsúztak a cseh Jan Tenkltől (Č. Budějovice), Peter Krajčovičtól (Slavia Praha), valamint Martin Pechótól (Zlaté Moravce).</p>

Három játékos, a védő Marek Božoň (22 éves) és Lukáš Beňo (23), valamint a középpályás Andrej Urban (22) érkezett a komoly anyagi gondokkal küzdő dubnicai klubtól. Ján Malec személyében Senicáról jött egy jó képességű kapus. A csapattal gyakorol az ősszel a besztercebányai Duklától kölcsönvett Johancsik Patrik is, aki várhatóan továbbra is Dunaszerdahelyen fog játszani.

A DAC vezetői megegyeztek Branislav Fodrekkel, Stanislav Velickývel és Branislav Obžerával a tavaszi folytatásról, de Obžerát a Slovan még visszahívhatja.

„Jól mutatkoznak a Dubnicáról érkezett futballisták és Malec kapus is, mind a négyen szóhoz jutnak a rózsahegyiek elleni idegenbeli meccsen. Fodrekéket viszont pihentetni fogom – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC vezeteőedzője. – A múlt heti kaposvári kiruccanása után visszatért a cseh Miroslav Hozda, akit alaposan leteremtettem, hogy tudtom nélkül ment próbajátékra, és mérlegelem, hogy kap-e még egy esélyt.”

Ma délután (14.00) Rózsahegyen játssza harmadik előkészületi mérkőzését a csallóközi együttes. (sz. z.)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?