Döntetlennel bajnok a farnadi tizenegy

farnadi foci

Az aktuális listavezető farnadiak a második helyet birtokló beseieket fogadták a lévai területi bajnokság VIII. ligájának zárófordulójában. 

A hazaiaknak nem volt szabad veszíteniük, mert bukásuk esetén a magasabb osztályba való kerülésük is veszélyben foroghatott volna. A 3:3-as döntetlennel végződött találkozót a rekkenő hőség ellenére közel kétszázan tekintették meg.

Lássuk a mérkőzés krónikáját tömören. Rögtön az elején a farnadi Mácsadi Balázs a jobb kapufát találta telibe, majd az első negyedóra végén elfektette Štefan Sliezik hálóőrt, és a jobb alsóba gurított. Nem sokkal később Németh Nikolas szinte lemásolta az egykoron a dunaszerdahelyi diákcsapatban is pályára lépő csatár mutatványát, és egyenlített. A huszonhárom éves Mácsadi az első félidőben további két gólt szerzett, és mesterhármasával az összecsapás hősévé vált. Persze a vendégek sem maradtak adósak, és Török Marek valamint Varga Csaba találatával egyenlítettek. Az utóbbi játékos ráadásul tizenegyest is hibázott.

Összességében gyenge színvonalú, laza, ám gólokban gazdag mérkőzésen igazságos döntetlen született, ami mindkét alakulat számára a VII. ligába való felkerülést jelentette. 

A farnadiak tizenkét évnyi próbálkozás után lettek bajnokok úgy, hogy tavaly nyáron még csapatuk sem volt, és kérdéses volt indulásuk a pontvadászatban. „Jómagam a lemondásomat is fontolgattam, ám sokan mellettem álltak, és segítettek. Végül is sikerült az, amiről régebben csak álmodoztunk. Keretünket legalább három jó képességű labdarúgóval szeretnénk bővíteni, és négy-öt előkészületi meccset is beiktatunk az őszi rajtig” – vélekedett Nagy János farnadi klubelnök.

A beseiek az őszi idényt az utolsó előtti helyen zárták, aztán komoly munkájuknak köszönhetően feltornázták magukat az élbolyba. „A téli holt idényben négy új játékost sikerült leigazolnunk. Sajnos a csapat átlagéletkora eléggé magas. Pillanatnyilag három-négy labdarúgóval tárgyalunk, remélem, sikerül dűlőre jutni. Célunk a biztos bennmaradás kivívása” – tájékoztatott Szemerédy László besei edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?