Döntetlen után KEK-diadal

Mannheim. Az MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda KEK-et, miután a döntő visszavágóján, a német Rhein-Neckar Löwen otthonában – az első mérkőzésen aratott 37:32-es győzelmét követően – 28:28-as döntetlent ért el.
Férfi KEK-döntő, visszavágó: RHEIN-NECKAR LÖWEN–MKB VESZPRÉM 28:28 (14:14).

Mannheim. Az MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda KEK-et, miután a döntő visszavágóján, a német Rhein-Neckar Löwen otthonában – az első mérkőzésen aratott 37:32-es győzelmét követően – 28:28-as döntetlent ért el.

Férfi KEK-döntő, visszavágó: RHEIN-NECKAR LÖWEN–MKB VESZPRÉM 28:28 (14:14). A BL-ből kieső, a KEK-sorozatba így átkerülő Veszprém a döntő mindkét meccsén nagyszerű teljesítményt nyújtott, a visszavágón pedig ellenfelének gyakorlatilag esélyt sem hagyva, remek játékkal, teljesen megérdemelten gyűjtötte be a klub történetének második európai trófeáját. Tizenhat év elteltével.

Mocsai Lajos, a kupagyőztes vezetőedzője: „Óriási élmény volt a két mérkőzés, a csapat minősége jelentősen javult az utóbbi időszakban. Hihetetlen jó volt a védelmünk, Peric pedig fénykorát idézte. Taktikailag felülmúltuk ellenfelünket.” Hajnal Csaba, a veszprémi klub ügyvezetője: „Hatalmas fegyvertény, hogy a magyar viszonyokhoz képest sokkal jobb körülmények között edződő és működő német klubbal szemben elhódítottuk a KEK-serleget. A csapat szenzációs volt, nagyon büszke vagyok a játékosokra.” Dejan Peric: „Csodálatos meccs volt! Az egész csapat jól játszott. Remekül működött a védekezés előttem, megérdemelten nyertük meg a kupát, hiszen majdnem végig vezettünk idegenben is.”

Ilyés Ferenc: „Óriási küzdelemben nyertünk, jó játékkal. Sikerült a célunkat megvalósítani. ”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?