Djokovics kiesett Miamiban

Novak Djokovics
Miami |

A világelső Novak Djokovics meglepetésre a nyolcaddöntőben kikapott és kiesett a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

 

A szerb sztár remekül kezdte a spanyol Roberto Bautista Agut elleni keddi mérkőzését, gyorsan, 6:1-re nyerte az első játszmát, a folytatásra viszont nagyot fordult a találkozó képe. A második szettben riválisa egyenrangú partner volt, fej-fej mellett haladtak a játékosok, amikor Djokovics szervájánál, a spanyol 5:4-es előnyénél eső miatt 30 percre félbe kellett szakítani a találkozót. Az újrakezdést követően Djokovics hibázott és elveszítette a játékot, valamint a játszmát is. A harmadik szettben már a spanyol volt a jobb, kétszer is elnyerte ellenfele adogatását, a másodikat 3:2-nél, rögtön azután, hogy Djokovics visszabrékelte őt, s végül két és fél óra alatt megnyerte az összecsapást.

A két játékos tizedik alkalommal mérkőzött meg egymással, s ez volt Bautista Agut harmadik győzelme. Djokovics ugyanakkor sorozatban másodszor veszített a spanyol ellen, mivel legutóbbi, januári összecsapásukon is a világranglistán 25. teniszező diadalmaskodott.

A nőknél már a negyeddöntők zajlanak, s ez a kör jelentette a végállomást a harmadik kiemelt cseh Petra Kvitovának, aki három szettben kapott ki az ausztrál Ashley Bartytól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?