Détári a Kispest edzője

Budapest. Bár a kispesti vezetők csak január első napjaiban teszik hivatalossá Détári Lajos kinevezését, immár kész tényként kezelhetjük, hogy az egykori világválogatott labdarúgó lesz a Honvéd új mestere.

Budapest. Bár a kispesti vezetők csak január első napjaiban teszik hivatalossá Détári Lajos kinevezését, immár kész tényként kezelhetjük, hogy az egykori világválogatott labdarúgó lesz a Honvéd új mestere.

Bár még nem hivatalos a kinevezése, gondolom, már foglalkozott a Kispesttel, feltérképezte a csapatot, nagyjából megismerte a játékosokat.

Január hetedikéig ezzel a kérdéssel mindenképpen gondban vagyok, hiszen csak akkor találkozom először a futballistákkal. Mindenesetre a Kispest jól szerepelt az ősszel, hiszen csak 3 pontra van a hatodik helytől, és bízom benne, hogy tavasszal eltűnik ez a hátrány.

Mikor volt utoljára a Bozsik-stadionban?

Néhány hete, a Videoton elleni három-nullás mérkőzés alkalmával.

És hivatalos minőségben?

Az 1986/87-es szezonban még a Honvéd játékosa voltam.

Azóta nem is volt esélye, hogy visszatérjen Kispestre?

De, akkor, amikor 1973-ban hazajöttem, akkor tárgyaltam a Honvéddal is, csakhogy nem kellettem, az akkori vezetők nem nagyon örültek nekem, így mentem el a FTC-hez.

Nem fél attól, hogy túl nagy lesz az a teher, amely a csapat vélt megmentőjeként hárul önre?

Miért kellene megmenteni a csapatot? Ez a hetedik hely igenis elfogadható eredmény.

Akkor rosszul fogalmaztunk, hiszen magára a klubra gondoltunk. Elvégre a magyar profi futballért felelős vezetőség nem tagadja, másfél év múlva akár új hazát is kereshet a Kispest.

Én ugye a szakmai munkáért felelek, de ha másban is tudok segíteni, szívesen teszem. Elvégre a Kispestnek szerintem is Kispesten volna a legjobb helye...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?