Depresszív mérkőzés

Bacsfa. Sorozatban öt meccset nyertek a bacsfaiak, de a hatodikon kiábrándító játékkal rukkoltak elő. A teljességhez hozzátartozik, hogy akárcsak az előző fordulóban Kassán, ezúttal is négy alapembere nélkül lépett pályára a csallóközi újonc.
BÁČ–PODBREZOVÁ 0:0, játékvezető: Šipoš, 500 néző.

Bacsfa. Sorozatban öt meccset nyertek a bacsfaiak, de a hatodikon kiábrándító játékkal rukkoltak elő. A teljességhez hozzátartozik, hogy akárcsak az előző fordulóban Kassán, ezúttal is négy alapembere nélkül lépett pályára a csallóközi újonc.

BÁČ–PODBREZOVÁ 0:0, játékvezető: Šipoš, 500 néző. A bacsfaiak összeállítása: Kostoláni–Mikulec, Puchner, Szíjjártó–Nagy Tamás, Erős, Pukalovič, Bodrogi–Plichta, Meszároš (87. Majoroš), Filo.

Tét nélküli mérkőzés, egyik csapatot sem fenyegeti a kiesés veszélye, mi több, mindkettő dobogós helyre aspirál – az egyszeri ember azt gondolhatta a meccs előtt, ebből akár még egy pazar kis párharc is kerekedhet, könnyed, felszabadult játékkal, elegáns megoldásokkal, és persze néhány remekbeszabott góllal. Aki ilyen elvárásokkal érkezett a bacsfai stadionba szombaton, hamar beláthatta: tévedett. Az iramra nem lehetett ugyan panasz, de a nívót illetően mindent elárult, hogy még a törzsszurkolók is csak hitetlenül csóválták a fejüket a kilátástalan futball láttán. A két csapat passzív mezőnyjátékának köszönhetően gólhelyzetek sem az egyik, sem a másik kapu előtt nem adódtak, vagy ha mégis, akkor a befejezés alapján még az is megkérdőjeleződött, futballmeccset lát-e a nagyérdemű. A 14. percben Szíjjártó csúsztatott az érkező Puchner elé, a hátvéd azonban lyukat rúgott az ötösön. Tíz perccel később Puchner felszabadító rúgása Plichtát hozta helyzetbe, a bacsfai csatár azonban nehézkesen kezelte le a labdát, s végül megelégedett egy szimpla hazaadással. A vendégek rámenősebben futballoztak, de a bacsfai tizenhatosig ritkán jutottak el. Egyetlen valamire való helyzetük akadt csupán: a 90. percben Krochta eresztett meg egy kapáslövést, de Kostoláninak még mozdulnia sem kellett, úgy ölelhette magához a labdát. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?