DAC: sikeres volt az edzőtábor

Dunaszerdahely |

<p>Vasárnap tért haza a DAC labdarúgócsapata a törökországi edzőtáborból. A dunaszerdahelyiek tíz napot töltöttek az Antalya melletti Larában, ezalatt három felkészülési mérkőzést játszottak.</p>

A DAC huszonnégy fős kerettel vágott neki a törökországi túrának, ahol a sérült Strakán kívül minden kerettag játéklehetőséget kapott. A csapat egy-egy győzelmet, döntetlent és vereséget ért el a tíznapos törökországi felkészülés során: első mérkőzését a macedón bajnokság második helyén álló FK Shkëndija Tetovo ellen játszotta és 3:2-re győzni tudott, majd a bosnyák Zeljeznicar ellen ért el gól nélküli döntetlent. Végül az ukrán bajnokságban hatodik FC Olekszandrija elleni 1:0-ás vereséggel zárult az összpontosítás. Pačinda két gólja mellett Ľupták tudott betalálni a felkészülés során. Ketten nem tartottak a csapattal: Simon Pambou betegség, Roland Černák pedig U19-es válogatottbeli kötelezettségei miatt nem volt ott az edzőtáborban. „Nagyon gyorsan eltelt ez a tíz nap. Negatívumot nem is tudnék mondani a felkészüléssel kapcsolatban. Az időjárás egy-két napig nem volt megfelelő, de a pályák még így is remek állapotban voltak, szóval nem panaszkodhatunk – árulta el lapunknak Szarka Ákos. – Erős, jó képességű ellenfelekkel találkoztunk, és mi is jó teljesítménnyel rukkoltunk elő, kiegyensúlyozott mérkőzéseket játszottunk.” „Elégedett vagyok. Nagyon jó feltételek között, remek minőségű pályákon készülhettünk. Főleg a játékunk taktikai elemein dolgoztunk. Egy-két napig nem volt jó az időjárás, erős szél fújt, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy jó hangulatban utazhattunk haza” – értékelt Tomislav Maric vezetőedző a DAC honlapjának.A dunaszerdahelyi csapat vasárnap, a Dunajská Lužná ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a Fortuna Liga tavaszi rajtja előtt.(fcdac.sk, lz)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?