DAC: közeleg a game over?

<p>Mohseni befejezte a DAC-ban? Ez a kérdés szerepelt a Šport napilap szombati címlapján. A Šport homályos értesülései azt sejtetik, az iráni tulajdonos el akarja hagyni Dunaszerdahelyet, ám Radványi Miklós, a DAC futballcsapatának vezetőedzője semmiről sem tud.</p>

A Šport úgy tudja, Khashayar Mohseni, az FK DAC 1904 futballklub elnöke és többségi tulajdonosa azt fontolgatja, kiszáll a dunaszerdahelyi futballból. A sportnapilap megkeresésére Antal Barnabás alelnök csak annyit felelt: „Én is hallottam, hogy megszűnik a Šport napilap…” A hírről megkérdeztük Radványi Miklóst, a dunaszerdahelyiek vezetőedzőjét. „Semmi ilyesmiről nem tudok. Szerdán Mohseni Dunaszerdahelyen járt, végre személyesen is egyeztethettem vele. Azt mondta, mindent megtesz azért, hogy egy jó szponzort találjon a klubnak, s a hétvégén sok minden eldől” – mondta lapunknak Radványi szombat délelőtt. Khashayar Mohseni távozásának egyébként sok szurkoló örülne, a drukkerek jelszava már régóta az: „Mohseni, Antal – game over!” Az iráni befektető 2008-ban érkezett Dunaszerdahelyre, első ligás licencet hozott a városba, ám az első euforikus fél év után megszaporodtak a problémák: több játékos arra panaszkodott, hogy a DAC-ban nem kapta meg a járandóságát, s a klubvezetésnek a kisebbségi tulajdonrésszel bíró városi önkormányzattal is megromlott a viszonya, amely végül felmondta a többségi tulajdonossal kötött szerződést. E lépés jogosságát azóta is a bíróság vizsgálja. A dunaszerdahelyiek tavaly ősszel a bundabotrányba is belekeveredtek, s az utolsó helyen telelnek a Corgoň Ligában. A DAC szombaton a verebélyiekkel játszott felkészülési mérkőzést, amelyet Nguekam két góljával 2:0-ra megnyert. „Fura meccs volt, mert a vendégek busza elromlott, így egy órát késtek. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, rúgtunk két gólt, de több helyzetünk is volt. A szünet után is mi uraltuk a játékot. Egy edzőmeccsből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, de pont megfelelt egy jó edzésnek – foglalta össze a találkozót tegnap Radványi, akit persze sokan kérdeztek a sportnapilap ominózus cikkéről is. – Mindenki erről kérdez, mindenki találgat, de én tényleg nem tudok semmit. S tulajdonképpen nem is kellene, hogy tudjak, hiszen én azért vagyok felelős, ami a pályán történik.” Megpróbáltuk megszólítani a DAC klubvezetőit is, de nem tudtuk elérni őket, e-mailben küldött kérdéseinkre pedig lapzártáig nem érkezett válasz.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?