DAC: fúzió után infúzió

Kameruni olimpikonok, fociakadémia, Corgoň Liga Dunaszerdahelyen |

<p>Dunaszerdahely. A dunaszerdahelyi városházán tegnap koradélután egy időpontban két fontos esemény zajlott.</p>

A képviselők elitje alkotta tanácsű ülése és az FK DAC klubvezetőinek bemutatkozása. Az a tény, hogy a város polgármestere, Pázmány Péterű a futballklub hivatalos színre lépését és a sajtó képviselőit tisztelte meg jelenlétével, az esemény fontosságát jelképezte.
A szenci példa Khaysar Mohseni, a szenci és a dunaszerdahelyi futballklub fúziójának révén létrejött FK DAC elnöke bevezetőjében elmondta, a befektetők focifilozófiája már meghozta első gyümölcsét. Méghozzá a kieső jelölt szenciek megmentésével. „Az FC Senec tavaszi eredményeire sokan felfigyeltek. Nem csupán a játéktéren elért eredményekkel vagyok elégedett, hiszen menet közben stabilizáltuk a klub ingatag gazdasági helyzetét. Befektetők pénzéből és saját zsebünkből. Szerettünk volna tovább lépni, ezért a dunaszerdahelyiek mellett voksoltunk. Arra, hogy elképzeléseinket a Csallóköz szívében valóra válthassuk,  a futballszerető polgármester, Pázmány Péter és üzlettársam, Antal Barnabás a garancia. Tanulmányoztam a több mint száz esztendős klub eredményeit,
a helybeli és környékbeli futballhívek által egykor megnyilvánult nagy érdeklődésre is felfigyeltem. Kertelés nélkül közreadom, vállalkozási terveinkben a magas színvonalú utánpótlásképzés is dominál. Temérdek tehetség bontogatja
szárnyait a csallóközi futballpályákon. A legjobbaknak a nemzetközi labdarúgó akadémiánkban kínálunk továbbfejlődési lehetőséget” – tárulkozott ki a sárga-kékek iráni nemzetiségű társtulajdonosa és vezető tisztségviselője. (ái)

További részletek az Új Szó mai nyomtatott kiadásában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?