DAC: egy pontért Dubnicára

Dunaszerdahely |

<p>Ma este (19.00) a DAC a Dubnica vendégeként lép pályára a labdarúgó Corgoň Liga huszonkilencedik fordulójában. Fogadkoznak a tartalékos sárgakékek, hogy a nem jönnek haza üres kézzel.</p>

A besztercebányaiaktól elszenvedett hazai vereség után nem a legjobb a hangulat a DAC háza táján.

Németh Krisztián besárgult
A gondokat tetézi, hogy a sérüléssel bajlódó Regedei, Gerich, Rzeszoto, Marcin, valamint a lábadozó Novota mellett sárga lapos eltiltás miatt Németh Krisztián is hiányzik.

A tegnapi edzés után a szakmai stáb tagjai elemezték a Dukla elleni mérkőzést, amelyen egyéni szarvashibák miatt úsztak el a pontok.

Ma délelőtt még odahaza gyakorol a csapat, majd 11 órakor útnak indul Dubnicára. Először fordul elő a bajnokság során, hogy a sárga-kékek csak a meccs napján utaznak az idegenbeli összecsapásra, korábban még a pozsonyi vagy a nyitrai találkozókra is egy nappal korábban mentek…

Csak Adiaba maradt hírmondónak
„Sajnos, ismét tartalékosan lépünk pályára, eredeti védelmünkből csupán Adiaba maradt hírmondónak. Mindössze abban bízhatunk, hogy akik lehetőséget kapnak, igazolják az elvárásokat. Németh Zsolt személyében újabb ifivel bővült a keretünk, elképzelhető, hogy a tehetséges baloldali középpályás szóhoz jut a találkozón. A Dubnica technikás támadófutballt játszik, de meg lehet lepni. Fegyelmezetten kell játszanunk, és akkor lesz keresnivalónk. Labdarúgóink most is fogadkoznak, ám az utóbbi időben sokszor csalódást okoztak. Remélem, most másként lesz, s nem jövünk haza üres kézzel. Ilyen előzmények után az egy ponttal szívesen kiegyeznék“ - mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC másodedzője.

Zlako Kranjcar mester a következő játékosokat viszi magával: Minár, Hasancik-Boya, Adiaba, Kováč, Radványi Dávid, DeckýOpoku, Parvin, Hassan, Abena, Zápotoka, Lénárth, Németh ZsoltBajevski, N'lend, Beniusis.

Labaškára nem tartanak igényt
Eredetileg Martin Labaška is a csapattal tartott volna, ám a DAC-vezérkar hivatalos levélben közölte a januárban igazolt csatárral, hogy gyenge teljesítménye miatt felbontják a szerződését.

Nosický derűlátó
A váratlan eperjesi győzelem után (0:2-ről fordított az MFK) derűlátóan várja a találkozót a Dubnica. „Ha úgy játszunk, mint a legutóbbi meccseken, akkor nem lehet baj. Ősszel csak döntetleneztünk a dunaszerdahelyeikkel, most begyűjtjük a három pontot“ - hangsúlyozta Ľubomír Nosický, a Dubnica vezetőedzője.
Az idei bajnokságban harmadszor találkozik a két csapat, a DAC idegenben 2:2-re játszott, úgy, hogy a 80. percben még 2:0-ra vezetett, odahaza pedig Kweuke góljával 1:0-ra nyert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?