Czanik örömmel írta alá debreceni szerződését

Debrecen |

<p>Télen még csak puhatolóztak a debreceniek, a bajnoki idény végén azonban létre is jött a megállapodás: Czanik Károly négyéves szerződést kötött a Lokival. Az átigazolás pikantériája, hogy a komáromi származású labdarúgó a másodosztályú Integrál DAC együttesétől került az utóbbi évek legeredményesebb magyar klubjához.</p>

„Nehezen hagytam ott Győrt, nagyon a szívemhez nőtt a Rába-parti város – árulta el Czanik Károly. – Szerencsére Debrecenben nagyon kedvesen fogadtak. Már túl vagyunk egy háromhetes felkészülésen, úgy érzem, lassan megtalálom a helyem.”
Czanik egy éve váratlanul az ETO-t otthagyva a másodosztályú győri csapathoz került. Sokan mondták, hogy innen már nincs visszaút az élvonalba. „Akkoriban a legjobb döntést hoztam. Sérülésem és betegségem miatt hosszabb ideig harcképtelen voltam, az edzőtől sem kaptam lehetőséget a bizonyításra. A DAC-nál azon dolgoztam, hogy ismét megfelelő erőállapotba kerüljek és rendszeres játéklehetőséghez jussak” – elevenítette fel döntésének hátterét.
A Szentes Lázár vezette Integrálban ismét megjött a futballkedve, teljesítménye nem kerülte el a debreceni vezetők figyelmét sem. „Az ottani formámat szeretném átmenteni a Lokiba is. Tisztában vagyok vele, hogy nincs bérelt helyem a kezdőcsapatban, de keményem megdolgozom a játéklehetőségért” – fűzte hozzá a jobb oldali középpályás.
Újdonsült csapata július 17-én az UEFA-kupa első selejtezőkörében érdekelt. Az ellenfél, a Sahtyor Karagandi elnöke úgy nyilatkozott, a legkönnyebb ellenfelet kapták. Czanik Károlyt alaposan meglepte a kazah tisztviselő túlzott magabiztossága, hirtelenjében csak rövid, de velős válasz érkezett: „Nyerni fogunk!” Más eredményre mi sem mernénk gondolni. Esetleg csak annyival egészítenénk ki: remélhetőleg a komáromi játékos hathatós közreműködésével. (Szabó Krisztián)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?