Csallóköz Nagydíja Dunaszerdahelyen

Bős |

<p>A hagyományokkal ellentétben ezúttal nem nyár elején, hanem szeptember derekán rendezik meg a bősi Russel birkózóklub nemzetközi tornáját.</p>

„A nyáron egymást követték a korosztályos világversenyek. A kadettok világ- és Európa bajnokságára való felkészülés, az edzőtáborozások, a viadalokon való részvétel nemcsak négy versenyzőnket, Ágh Erikát, Hegedűs Bencét, Rohály Józsefet és Szelle Gábort, hanem engem, mint a nemzeti együttes edzőjét is lefoglalt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a külföldön is rendkívül népszerű erőpróbánkat az új versenyévad elején rendezzük meg” – tájékoztatta lapunkat az időpont megváltoztatását kiváltó okokról Meton Krisztián, a bősi Russel birkózóklub elnök-főedzője.

Megtudtuk, a kötöttfogásban zajló torna holnap ismét a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban három szőnyegen zajlik. Az előzetes nevezések alapján Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Moldávia, Németország, Szerbia és Szlovákia mintegy kétszáz birkózója méri össze tudását a Csallóköz szívében. „Ismét a minőségre összpontosítottunk. Sajnos, magyar barátainknál azonos időpontban ugyancsak rangos verseny zajlik, így tőlük nem a legerősebb összeállításban érkeznek a klubok. Ami bennünket illet, huszonhárom versenyzőnk áll csatasorba a fiatalabb és idősebb diákok, kadettok és juniorok korosztályában. Mivel válogatott lánybirkózóink is vannak, ők két súlycsoportban vetélkednek a győzelemért. Arra összpontosítunk, hogy legjobbjaink dobogóra kerüljenek, s a tavalyi kiíráshoz hasonlóan a csapatversenyben az élen végezzünk. A rendezőség nagy szeretettel várja a sportág szerelmeseit a szombat délelőtt tíz órakor kezdődő nagyszabású versenyünkre” – latolgatta az esélyeket, invitálta az érdeklődőket Csallóköz Nagydíjára Meton Krisztián. (ái)



 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?