Csak a szentkirályiakat nem verték meg

Sajógömör |

<p>Huszonkét pontos előnnyel, a legtöbb rúgott és a legkevesebb kapott góllal a sajógömöri csapat nyerte meg a rimaszombati területi bajnokság I. osztályát. Csutor Zoltán edző szerint a feljutás azért sikerülhetett ilyen simán, mivel mindenki nagyon vágyott már az V. ligába</p>

Huszonkét pontos előnnyel, a legtöbb rúgott és a legkevesebb kapott góllal a sajógömöri csapat nyerte meg a rimaszombati területi bajnokság I. osztályát. Csutor Zoltán edző szerint a feljutás azért sikerülhetett ilyen simán, mivel mindenki nagyon vágyott már az V. ligába, még akkor is, ha az ellenfelek az utolsó fordulókban nem épp a legsportszerűbb eszközökkel próbálták megmutatni nekik, milyen is a játék egy osztállyal feljebb.
„Mindenki komolyan vette a munkát, a játékosok és a vezetőség is, nagyon akartuk az V. ligát. Miénk a legjobb védelem és a legjobb kapus a mezőnyben, a legkevesebb gólt kaptuk, s így a csatárok is nyugodtan játszottak elöl, tudták, hogy százszázalékosan megbízhatnak bennünk“ - vázolta a siker titkát Csutor Zoltán játékosedző, aki hátvédposzton játszik, ám az utolsó néhány meccset sérülés miatt ki kellett hagynia. „Amikor biztossá vált a feljutásunk, egy pár csapat úgy gondolta, meg kell mutatniuk, mi is vár ránk az V. ligában. Klenócon meg Revúčkán úgy összerugdostak minket, mint a bolondgombát, én is két hétig lábadoztam a sérülésemből... Nagy csalódás nekem ez a hozzáállás, nem is bánom már, hogy elkerülünk ebből az osztályból...“ - tette hozzá a tréner.
A sajógömöriek egyszer már szerepeltek az V. ligában - nem túl fényesen, most viszont fogadkoznak, hogy a magasabb osztályban is meg fogják állni a helyüket. „Az emberek el fogják várni a jó eredményeket - ismerte el Csutor. - Mindent meg fogunk tenni, hogy minél jobban teljesítsünk, de egy jó helyezéshez sok mindennek össze kell jönni...“
Sajógömörön még a tavaszi szezon elején sem gondolta senki, hogy ilyen könnyedén nyerik meg a bajnokságot. „A játék néha akadozott, de a nagy meccsekre mindig összekapták magukat a fiúk - dicsérte a játékosokat Varga Péter, a klub alelnöke. - Csak azt sajnálom, hogy a legnagyobb rivális szentkirályiakat egyszer sem sikerült megverni, de egyébként maximálisan elégedettek vagyunk a szezonnal!“ (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?