Csak a munkáját végzi

Pozsony. Nem mindennapi körülmények között került sor a Petržalka–1. FC Košice (6:1) szuperligás mérkőzésre. A keleti klubban kialakult már-már áttekinthetetlen helyzet után Végső Gyulára, a kassai ificsapat vezetőedzőjére, és fiatal együttesére várt az „áldozati bárány” szerepe, vagyis, hogy felvegyék a versenyt az egyre jobb formába lendülő ligetiekkel.

A kassai Gajdoš és Gegics közös erővel szereli a ligeti HorkýtM. Nagy László felvételer Nem voltak egyszerű helyzetben védencei, hiszen a Szuperliga egyik élcsapatával kellett megmérkőzniük...

Le a kalappal a fiúk előtt. Minden erejükkel azon voltak ezek a 17-18 éves srácok, hogy tudásuk legjavát nyújtsák, és ez sikerült is nekik. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy szombaton a Bardejov ellen az ifi I. ligában léptek pályára, és győztek 2:0-ra, akkor igazán csak dicsérni lehet őket hősies teljesítményükért. Csakúgy mint az eredménnyel, a mutatott játékkal is elégedett vagyok.Mégis mit mondott védenceinek a mérkőzés előtt?

A klubban bekövetkezett események gyorsasága miatt nem voltunk egyszerű feladat elé állítva. Annyira volt csak éppen időnk, hogy felhívjuk játékosaink figyelmét a hazaiak standard helyzeteire, melyek mint bebizonyosodott, életveszélyesek voltak. Tulajdonképpen a csapat két tagjának, Gegicsnek és Zsebicsnek vannak élvonalbeli tapasztalatai, míg Kello kapus a felnőtt gárdával edz ugyan, azonban lehetőséget vasárnapig nem kapott a bizonyításra.Nem érzi úgy, azzal, hogy pályára léptek vasárnap a ligetiek ellen, sztrájktöréssel fogják megbélyegezni a keretből kizárt játékosok, és a Bogdanovský–Seman edzőpáros?

Azon kevés emberek közé tartozom az egyesületben, akinek érvényes munkaszerződése van, így én csak a munkámat végzem. Nyomást nem gyakorolt rám senki.Miként fogadná a felkérést, miszerint a továbbiakban is Ön készítené fel a csapatot?

Az én szakterületem az ifinevelés. Huszonöt éve foglalkozom ezzel, és nem is kívánok már ezen változtatni.Pedig könnyen előfordulhat, hogy a hét végén, a következő fordulóban újra a kassai csikócsapat lesz kénytelen pályára lépni a Žilina ellen...

Nem lehet ezt sokáig csinálni, hogy a hét végén két meccsen lépjenek pályára a fiúk.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?