Copa America - Chilével sem bírt Uruguay

Mendoza |

<p>A világbajnoki negyedik Uruguay második mérkőzésén is csak döntetlent ért el a labdarúgó Copa America C csoportjában, melynek záróköre előtt csak a harmadik helyen áll.</p>

A tavalyi vb legjobb dél-amerikai együttese hiába szerzett az 54. percben vezetést Chile ellen, az Udinese fiatal csatára, az FC Barcelona által csábított Alexis Sanchez a 65.-ben egyenlített, az eredmény pedig a későbbiekben már nem változott.
Ahogy az A csoportban a házigazda argentin csapat, így a C-ben Uruguay is nagyon nehéz helyzetbe került, mivel a másik meccsen Peru legyőzte az Arany Kupa-győztes, ám nagyon tartalékos mexikói válogatottat, s így a chileiekhez hasonlóan négy pontjuk van, míg Diego Forlanéknak csupán kettő. Uruguaynak így a Mexikó elleni zárómeccs létfontosságú lesz.
Eredmények, C csoport, 2. forduló:
Uruguay-Chile 1-1 (0-0)
-----------------------
gól: Pereira (54.), illetve Sanchez (65.)

Peru-Mexikó 1-0 (0-0)
---------------------
gól: Guerrero (82.)

A csoport állása: 1. Chile 4 pont (3-2), 2. Peru 4 (2-1), 3. Uruguay 2, 4. Mexikó 0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?