Címvédés ötmillióért

Pozsony. A zsolnai vezetők már az I. labdarúgóliga 2002/2003-as idénye előtt kijelentették: egyértelmű céljuk megvédeni bajnoki elsőségüket. „Elhatározásunktól azok tudatában sem tágítunk, hogy a listavezető Slovannal szemben nyolcpontos hátránnyal kezdjük a tavaszi szezont.

Pozsony. A zsolnai vezetők már az I. labdarúgóliga 2002/2003-as idénye előtt kijelentették: egyértelmű céljuk megvédeni bajnoki elsőségüket. „Elhatározásunktól azok tudatában sem tágítunk, hogy a listavezető Slovannal szemben nyolcpontos hátránnyal kezdjük a tavaszi szezont. Jól sikerült a felkészülésünk, megerősítettük a keretünket, minden reményünk megvan arra, hogy ismét bajnokok legyünk. Az elsőségért, akárcsak tavaly, ötmillió koronát kapna a csapat. A Szlovák Kupában is eredményesek szeretnénk lenni, a Slovan ellenében akarunk a döntőbe jutni, ahol a győzelem kétmillió koronát érne az együttesnek és a szakmai stábnak” – mondta tegnap a pozsonyi sajtótájékoztatón Karol Belaník, a tabella harmadik helyén álló együttes menedzsere. A zsolnaiak a téli átigazolási idő-szakban megszerezték Martin Fabušt (Trenčín) és Zdeno Štrbát (Púchov), mindketten válogatott kerettagok, Belaník szerint a csapat nagy erősségei lehetnek. „Javítani akarjuk védekezésünket és továbbra is attraktív futballt játszani” – hangsúlyozta. Jaroslav Rybár edző szerint a csapat ideális feltételek között készülhetett a tavaszi idényre: „Elegendő előkészületi meccset játszottunk, főleg Cipruson tettek próbára bennünket az erős ellenfelek. Kiváló labdarúgókból áll a keretünk, nagy a konkurencia, és ez növeli a minőséget”. Marek Mintál bátor szavakkal zárta az újságírókkal való találkozást: „Készek vagyunk behozni a Slovan nyolcpontos elő-nyét!” (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?