Charfreitag elégedett

Athén. Libor Charfreitag nyolcadikként zárta a kalapácsvetők olimpiai versenyét. A 26 esztendős nagyszombati sportoló helyezése a legjobbnak számít a szlovák atléták közül Athénban, vasárnap estig Mikuláš Konopka számított a legsikeresebbnek, tizedik lett súlylökésben.

Athén. Libor Charfreitag nyolcadikként zárta a kalapácsvetők olimpiai versenyét. A 26 esztendős nagyszombati sportoló helyezése a legjobbnak számít a szlovák atléták közül Athénban, vasárnap estig Mikuláš Konopka számított a legsikeresebbnek, tizedik lett súlylökésben. Charfreitag higgadtan versenyzett, s rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a fináléban, sorozata: 74,93 – 77,52 – 77,30 – 75,60 – 77,54 – 73,06.

„Örülök, hogy a fináléban igazoltam, nem véletlenül kerültem be a legjobbak közé. A második sorozatban 77,52 métert értem el, akkor már tudtam: ott leszek a szűkebb, nyolcas döntőben. Annak ellenére elégedett vagyok, hogy több mint négy méterrel maradtam el egyéni csúcsomtól (81,81), hiszen az ötkarikás játékokon a helyezés a legfontosabb. Nem tagadom, a verseny hajrájára alaposan elfáradtam” – mondta a viadal után Libor Charfreitag, aki elárulta, a döntő résztvevői közül a magyar olimpiai bajnok Annus Adriánon kívül valamennyi riválisát korábban már legyőzte.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?