Cápaharapás érte a szabadkaiakat

Szabadka/Komárom |

<p>Harmadik mérkőzését is magabiztosan nyerte a Komárno Sharks a BoxingOne Championship közép-európai csapatbajnokság (B1) őszi lebonyolításában: Szabadkán érte Cápaharapás a hazai Farkasokat.&nbsp;</p>

 

A hét ringcsata után 12:5-ös vendégsikert mutatott az eredményjelző. A komáromiak újabb győzelmükkel nagy lépést tettek a sorrendben harmadik B1-es elsőségük felé. „Becsületes hozzáállásunk meghozza a gyümölcsét. Ez mindegyik mérkőzésünkre érvényes” – jegyzi meg újabb menetelésük margójára Győrfi György, a komáromiak vezetőedzője, aki élvezi, hogy vezet a csapata a bajnokságban, de nem tartja még lefutottnak az őszi pontvadászatot, mert a debreceniek és a galántaiak még csak egyszer léptek szorítóba, ők pedig már háromszor, és jelenleg hat ponttal előzik meg szombaton legyőzött szabadkai ellenfelüket. Legközelebb (november 16.) a debrecenieket fogadják. Telt ház látta a szombati összecsapást a szabadkai sportcsarnokban. „A fiúk mindent beleadtak, sorra egyértelmű pontozással nyerték meccseiket, színvonalas bunyót látott a mintegy ezer néző – tudósít a történtekről a tapasztalt Duna-parti edző. – Miután Csonka Márió kikapott Gálos Viktortól (57 kg), 0:2-vel kezdtünk. Utána egymás után jöttek a pontok. Nagy Krisztián győzött a hazai jokeres Bacsics ellen (57 kg), majd Varga Miklós is megverte Domonkos Dánielt (60 kg), Király Viktor pedig Hajnal Ferencet (64 kg). Klasz is nyerhetett volna, de döntetlent láttak a pontozók a Memetrovics elleni meccsén (69 kg). A legnagyobb fogása jokeresünknek, az olimpián ötödik Harcsa Zoltánnak volt: ő már az első menetben kétszer leütötte a hazai Mitrovicsot, ezért a versenykiírás szerint győzelme nem 3:0-át, hanem 4:0-át ért. 12:3-nál szépítettek a szabadkaiak az utolsó mérkőzés megnyerésével. Öt ponttal és jó benyomásokkal távoztunk a szerbiai városból.” 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?