Bundáztak a szlovákok?

Budapest/Pozsony. Egyes szlovákiai hírek szerint a nagy magyar lottónyeremény bűvöletében érkeztek múlt héten Budapestre a szlovák jégkorongozók. Akadnak olyanok is, akik még ennél is messzebb mennek, és más szerencsejátékban látják a magyarokkal szembeni kínos zakó okát. Szerintük a csapat szándékosan kapott ki.

Budapest/Pozsony. Egyes szlovákiai hírek szerint a nagy magyar lottónyeremény bűvöletében érkeztek múlt héten Budapestre a szlovák jégkorongozók. Akadnak olyanok is, akik még ennél is messzebb mennek, és más szerencsejátékban látják a magyarokkal szembeni kínos zakó okát. Szerintük a csapat szándékosan kapott ki. Ennek okát abban látják – bizonyítani persze nem tudják –, hogy egyes fogadóirodákban igen magas nyereménnyel kecsegtetett egy esetleges magyar győzelem a toronymagas esélyes ellen. A játékosok ezt a vádat határozottan visszautasították.

Szlovákia legrégibb fogadóirodája, a Niké 6,8, az Eurotip 7,3 és a Formula is 6 fölötti szorzószámot kínált a magyar győzelemre. A legtöbb irodában titoktartási kényszer van érvényben, lapunknak egyedül a Formula cég munkatársát sikerült szóra bírni, elmondása szerint csak elenyésző számú fogadónak sikerült megtippelni a mérkőzés végeredményét, de nagyobb nyeremények nem születtek. A hazai fogadóirodák némelyikében a mérkőzést nem is vették fel a kínálatukba, annyira biztosak voltak a szlovák csapat győzelmében. (index, sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?