Bundagyanús az FTC–Siófok meccs

ÖSSZEÁLLÍTÁSA Blikk napilap információi szerint az április 13-án rendezett FTC–Siófok (4:2) NB I-es meccset megpróbálta befolyásolni a fogadási maffia. A gyanú szerint legalább kétgólos különbséggel kellett kikapnia a siófoki csapatnak.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A Blikk napilap információi szerint az április 13-án rendezett FTC–Siófok (4:2) NB I-es meccset megpróbálta befolyásolni a fogadási maffia. A gyanú szerint legalább kétgólos különbséggel kellett kikapnia a siófoki csapatnak. A rendőrség egyelőre egyik gárda tagjait sem hallgatta ki.

Horváth Károly, az első osztályból kiesett siófokiak szakmai igazgatója megdöbbent a hírek hallatán. „Nem hallottam arról, hogy gyanús lenne az FTC elleni bajnokink. Engem a hatóságok nem kerestek, s tudtommal a játékosaimat sem kérdezték meg. Végtelenül szomorú lennék, ha igaz lenne ez a történet” – mondta a szakember.

Kamarás Péter ügyvéd, az egyik előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított képviselője sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, vizsgálják-e a Siófok találkozóját a nyomozók. „Várom a terhelő bizonyítékokat az ügyfelemmel szemben, aki majd azok ismeretében tesz vallomást. Azt viszont már kijelentette, nem vett részt a csalásokban” – árulta el az ügyvéd.

A Központi Nyomozó Főügyészség májusban negyvenöt személy ellen nyújtott be vádemelési javaslatot, mert részt vettek 32 különböző találkozó manipulálásában. A héten a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság újabb hat ember ellen indított eljárást, s az már kiderült, K. Gábor partjelző a múlt szerdai Debreceni Labdarúgó Akadémia–Kecskemét (4:4) U19-es meccs előtt 300 ezer forintért vállalta, hogy ítéleteivel eléri, minél több gól szülessen. (blikk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?