Folytatódott Cristiano Ronaldo és az olasz sportminiszer nyilvános szócsatája

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója leszögezte, hogy nem sértette meg az egészségügyi szabályokat, Vincenzo Spadafora olasz sportminisztert hazugnak nevezte, a politikus pedig arrogánsnak és szintén hazugnak titulálta a portugál csatárt.

Spadafora csütörtökön azt mondta, Ronaldo megsértette a szabályokat, amikor pozitív koronavírustesztje ellenére a válogatott portugáliai edzőtáborából szerdán magánrepülővel visszatért Olaszországba.

A támadó pénteken a közösségi oldalán úgy fogalmazott: tiszta a lelkiismerete, mivel követte a protokollt, és a jövőben is követni fogja. Amit tett, azt engedéllyel tette.

„Egy olasz úr, akiknek a nevét nem említem, azt mondta, nem tartottam be a szabályokat. Ez egyszerűen hazugság. Mindent helyesen csináltam, nem kerültem kapcsolatba senkivel”

– írta a 35 éves Európa-bajnok.

Ronaldo a torinói villájában tölti a karanténidőszakot, egyelőre tünetmentesen.

Spadafora később úgy reagált: a hírnév és a tudás egyetlen játékost sem jogosít fel arra, hogy arrogáns és tiszteletlen legyen, illetve hazudjon.

„Épp ellenkezőleg! Minél ismertebb vagy, annál inkább érezned kell a felelősségét annak, hogy gondolkodnod kell, mielőtt beszélsz, és jó példát kell mutatnod”

– mondta a sportminiszter.

Hozzátette, a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet, és minden fertőzöttnek gyors felépülést kívánt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?