Bocsánatot kért az ellenfelét megharapó Suarez

<p>Bocsánatot kért Luis Suarez, az FC Liverpool labdarúgócsapatának uruguayi támadója amiért megharapta Branislav Ivanovicot, a Chelsea védőjét a két együttes vasárnapi mérkőzésén.</p>

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"107105","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A 2-2-es döntetlennel zárult találkozón a csatár a 97. percben szerezte meg az egyenlítést és az egy pontot érő gólt, teljesítményére azonban rányomta a bélyegét a 74. percben történt incidens, amikor a Chelsea 16-osán belül egyszerűen beleharapott riválisa karjába.    "Sajnálom, elnézést kérek Ivanovictól és az egész futballvilágtól a megbocsáthatatlan viselkedésemért" - írta twitter-oldalán Suarez.    Később a Liverpool a weboldalán megjelent közleményben kért bocsánatot a történtekért: "Játékosunk magatartása egyetlen Liverpool-mezt viselő futballistáéval sem összeegyeztethető, Luis pedig tisztában van azzal, hogy nemcsak saját magát, hanem az egész klubot és annak teljes stábját megszégyenítette."    Ian Ayre, a Liverpool ügyvezető igazgatója bejelentette, belső vizsgálatot indítanak, egyúttal várják a labdarúgó-szövetség (FA) intézkedéseit az ügyben.    Brendan Rodgers, a Liverpool vezetőedzője közvetlenül a mérkőzést követően nem kommentálta a történteket, később azonban azt mondta, a felvételek visszanézése után beszélt Suarezzel, akinek viselkedését elfogadhatatlannak minősítette.    Az uruguayi válogatott támadónak nem ez az első botrányos esete: 2010-ben, még az Ajax játékosaként megharapta Otman Bakkalt, a PSV Eindhoven játékosát, ezt követően ragasztották rá "az Ajax kannibálja" gúnynevet. Suarezt 2011 decemberében nyolcmeccses eltiltással büntették, mert - már liverpooliként - rasszista kijelentésekkel sértegette Patrice Evrát, a Manchester United színes bőrű futballistáját. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?