Betzdorfban bunyóznak

Betzdorf. A németországi városban ma kezdődik a távol-keleti harcművészeti szakág, a kempo Európa-bajnoksága, melyen 14 európai ország 280 versenyzője áll rajthoz. Hazánkat a feketeöves, háromdanos komáromi Sayka Róbert vezette dél-szlovákiai kempósok tizenkét fős csapata képviseli.

Betzdorf. A németországi városban ma kezdődik a távol-keleti harcművészeti szakág, a kempo Európa-bajnoksága, melyen 14 európai ország 280 versenyzője áll rajthoz. Hazánkat a feketeöves, háromdanos komáromi Sayka Róbert vezette dél-szlovákiai kempósok tizenkét fős csapata képviseli. A dunaszerdahelyi, komáromi, csallóközaranyosi és gútai sportolók alkotta különítményben Pócs Ildikó, Bartha Tamás, Beke Gábor, Birkus Péter, Grotter Balázs, Lelkes Tamás, Malkowski Áron, Méhes Vilmos, Pepo Patrik, Sayka Róbert, Soóky Tibor és Vratko Voszkanjan igyekszik majd lépést tartani riválisaikkal. „Katában, önvédelemben, pusztakezes küzdelemben, formagyakorlatokban egyaránt rajthoz állunk a viadalon. A főpróbának számító Felcsút-kupán is igazoltuk, hogy jól felkészültünk a megmérettetésre. Az erős mezőnyben nem is lehet más a célunk, mint a tisztes helytállás, a tapasztalatszerzés” – nyilatkozta válogatottjaink esélyeiről röviddel elutazásuk előtt az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kempo szlovákiai meghonosítója, Sayka Róbert. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?