Bacsfai Réka remeklése

<p>Három elsőséget, összesen nyolc érmet szereztek Csehországban a bősi és a dunaszerdahelyi birkózópalánták.</p>

Brünnben Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna és Csehország 25 klubjának 146 birkózója szabadfogásban mérte össze tudását a város nagydíjáért rendezett nemzetközi viadalon. A csallóközi tehetségek közül néhányan rivaldafénybe kerültek a tornán. A lányok versenyében Bacsfai Réka remekelt, négy mérkőzésen kétvállas győzelmet aratott. „Teljesítményére már a szakemberek is felfigyeltek, ugyanis Réka ebben az esztendőben már három rangos versenyen végzett az élen. A kislány teljesítménye olyannyira felkeltette lengyel sportbarátaink érdeklődését, hogy novemberben versenyükre invitáltak minket. Az idősebb diákok mezőnyében Sárközi Gyula magabiztos birkózással gyűjtötte be az újabb aranyérmet. A fináléban pozsonyi ellenfelét fektette két vállra. Farkas Krisztián és Bürsöly Gergely is derekasan küzdött, nekik ezúttal ezüstérem jutott. Krisztián egyébként a cseh bajnoktól kapott ki. Sokak szerint győzelmet érdemelt volna, a bíró azonban másként látta, értékelte a csatát. Csapatversenyben az előkelő ötödik helyre kerültünk”– büszkélkedett védenceik brünni sikerlistájával Hakszer Roland, a dunaszerdahelyi birkózóklub elnöke. A kötöttfogásra szakosodott bősiek közül Rohály József és Csöllei Márton András került győztesként az erőpróba krónikájába. „Mezej Jóska ugyan nem került dobogóra, de a két évvel idősebbekkel viaskodó versenyzőnk helytállása említést érdemel, ugyanis két vesztes párharc mellett két ellenfelét legyőzte. Ezúttal nem tartott velünk a két éremesélyes lányversenyzőnk, Ágh Erika és Kyparissi Vassiliki. Péntektől mindketten a válogatott kerettel Kassán edzőtáboroznak. Ugyancsak említést érdemel Kovács Attila újabb nemzetközi sikere. A Németországban profiskodó birkózó a Bundesliga II-ben aratott újabb győzelmet. A hét végén Szerbiában portyázunk, ahol a magyarkanizsai korosztályos kötöttfogású viadalon reményeink szerint további érmekkel gyarapítjuk gyűjteményünket” – hangzott Meton Krisztián, a bősi Russel birkózóklub elnök-főedzőjének verseny utáni gyorsmérlege.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?