Az otrokovicei ráadás

Otrokovice/Dunaszerdahely. |

<p>Mégsem az országos bajnoksággal fejezte be az idei fedett pályás idényt Medgyes Renáta. A dunaszerdahelyi távolugrónő először ugyan lemondta a részvételt, de aztán mégis elment az otrokovicei gálára.</p>

„Addig hívogatott a versenyigazgató, amíg igent nem mondtam. Edzőm először hallani sem akart a rajtról, aztán őt is meggyőzte - mondta lapunknak a ráadásverseny körülményeiről a csallóközi atlétanő, aki 627 centis teljesítménnyel nyerte a sajátos hangulatú versenyt. - Szokatlan volt a homokágy elhelyezése is. Mintha a falnak futottunk volna, mielőtt elrugaszkodtunk. Az ugródeszka öt méterre volt a homoktól, a gyengébb ugrók nem is mertek olyan messziről próbálkozni. Szokás szerint az első kísérletemnél beléptem, talán egyetlen centivel. Volt két ugrásom, amelyek 640-650 körüliek lehettek. Többre már nem futotta, kicsit fáradtnak éreztem magam. Edzőm- látva az ugrások kivitelezését elégedetten bólintott.“
Több ráadás már nem lesz a fedett pályás idényben. Medgyes tegnap megkezdte a kétfázisos felkészülést a szabadtéri versenyekre. Március 22-én három hétre a spanyolországi Benidormba indul edzőtáborozni, első kinti versenye május végén esedékes. Nyáron szeretne visszamenni Spanyolországba, ugyanis az idei Európa-bajnokságot Barcelona rendezi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?