Az Osztrák Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

<p>A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki pontversenyben vezető német Nico Rosberg újabb győzelmét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Osztrák Nagydíj másnapján, a Mercedes pilótája ugyanis tovább növelte előnyét összetettben csapattársával, az ezúttal második brit Lewis Hamiltonnal szemben.</p>

Ausztria: Österreich:"Az eufória nagydíja. A GP, amelyet Didi Mateschitz a stájer pampákra varázsolt, az utóbbi idők egyik legjobb ausztriai rendezvénye volt".    Die Presse:"Az F1 visszatérése a szurkolókat és a pilótákat is lázba hozta".    Kronen Zeitung:"Show helyett katasztrófa: a Red Bull pórul járt a hazai pályán Spielbergben".    Németország: Bild:"Hatalmas buli készülődött százezer Red Bull-szurkolóval a konszernhez tartozó pályán, de a világbajnok Sebastian Vettel ismét leszerepelt. Az év során harmadszor kellett kiállnia, a Renault kormányelektronikája megint csődöt mondott".    Frankfurter Allgemeine:"Rosberg újabb lépése a vb-cím felé. A német pilóta ismét visszaverte Hamilton támadásait. Az F1 visszatért Ausztriába, de Vettel kiesett".    Stuttgarter Zeitung:"Minden gyönyörű volt a házigazdáknak Stájerországban, kivéve a futam végeredményét. Vettel a verseny közepén feladta, a világbajnoknak sürgősen szüksége van arra, amit az üdítős doboz ígér: több energiára".    Die Welt:"A Mercedes elrontotta a Red Bull hazai versenyét. Az +ezüstnyilak+ ismét kettős győzelmet arattak, Vettel már nem lehet önerőből világbajnok".    Stuttgarter Nachrichten:"Vettel-katasztrófa, ennél rosszabb már nem jöhet. A Red Bull felsült százezer néző előtt a Red Bull Ringen. Vettel kiállt, Daniel Ricciardo pedig feltűnés nélkül nyolcadik lett".    Olaszország: La Gazzetta dello Sport:"A Mercedes duplázott, Rosberg lerázta Hamiltont. Az utóbbi három futamon a német pilóta komoly lelkierőről és érettségről tett tanúbizonyságot, ezzel méltó címvárományossá lépett elő".    La Stampa:"Előre a cím felé. Rosberg kevésbé hangulatember, mint Hamilton, ezért megbízhatóbb. Remekül illik egy közel tökéletes kocsihoz".    Corriere della Sera:"Már megint a Mercedes. Hatodik kettős siker, már csak Hamilton húzhatja keresztül Rosberg számításait".    La Repubblica:"Menekülés vagy gyorsulás? Mindegy, Rosberg a legjobb sebességbe kapcsolt, a Mercedes pedig ismét tisztázta, hogy ki diktálja a tempót".    Franciaország: L'Equipe:"A győzelem kulcsa a stratégia és a boxkiállások menete volt. Ezen a területen a Mercedes csapat tapasztaltabb a riválisoknál".    Le Parisien:"Elmaradt a kézfogás a pódiumon, a díjkiosztásnál nem volt szemkontaktus, nem is beszélve a sajtótájékoztatóról. Rosberg és Hamilton az osztrák futamon is hadban állt egymással".    Le Figaro:"A nyolcadik idei futamon a hatodik kettős siker a Mercedesnek".    Svájc: Blick:"Rosberg sikeres, Hamilton ideges. A stájer népünnepély hazai fiaskóval végződött, csak Ricciardo nyolcadik helyen mentette meg a Red Bull becsületét".    Neue Zürcher Zeitung:"Ricciardo két héttel ezelőtti, kanadai diadala után csalódott az osztrák közönség. A Mercedes ismét egyeduralkodó". 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?