Az érem másik oldala

Dióspatony. Az elmúlt hét végén sem játszottak a csapatok a régióbajnokságokban a pontokért. A hétfőn és kedden lehullott nagy mennyiségű hó, az enyhülés hatására bekövetkezett olvadás ismét meghiúsította a pontvadászatot. Pénteken Dióspatonyban vizitelve az V.

Dióspatony. Az elmúlt hét végén sem játszottak a csapatok a régióbajnokságokban a pontokért. A hétfőn és kedden lehullott nagy mennyiségű hó, az enyhülés hatására bekövetkezett olvadás ismét meghiúsította a pontvadászatot. Pénteken Dióspatonyban vizitelve az V. liga déli csoportjában játszó helybeliek csapatvezetőjét, Csomor Józsefet éppen pályavizit közben kaptuk lencsevégre. A tisztségviselő homlokát ráncolva azon törte a fejét, hol tudnának edzeni, szombaton barátságos meccset játszani a dióspatonyiak. Közben maroktelefonját is gyakran használva ellenfelet keresett – és talált. „Sikerült megegyeznem a dercsikaikkal, akikkel semleges helyszínen, a nagyudvarnoki pályán mérjük össze tudásunkat. Nálunk még az edzőpályát sem tudnánk igénybe venni, ott inkább vízipóló-mérkőzést játszhatnánk. Amennyiben az időjárás nem szól közbe, csütörtökig regenerálódik a játéktér. Vasárnap pedig már jöhetnek a nádszegiek” – vélekedett a bajnokság késleltetett rajtjának esélyeiről a rutinos tisztségviselő, aki szerint minden rosszban, azért akad valami jó is. „Köztudott, hogy mi vagyunk a II. ligás DAC fiókcsapata. Mivel a dunaszerdahelyiek nevezését ez idáig csupán feltételesen hagyta jóvá a Szlovák Labdarúgó Szövetség, ezért napjainkig mi sem léphettünk volna pályára bajnoki mérkőzésen. A játékvezetőknek ugyanis a párharc előtt mindig be kell mutatnunk A csapatunk, tehát a DAC nevezési listáját, illetve a játékosigazolványokat. Tavaszelőn ezt még nem tehettük volna meg, ezért elméletileg már 6 büntetőponttal is sújthatott volna minket a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó Szövetség”– adta közre a halasztás számukra nagy pozitívumát a csallóköziek tisztségviselője. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?