Az éllovas már elhagyta Gibraltárt, közel az új csúcs

<p>Az éllovas Cheminées Pujoulat már Gibraltárt is elhagyta és tulajdonképpen a célegyenesben van a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.</p>

A svájci Bernard Stamm és a francia Jean Le Cam irányította hajó a viadal honlapja szerint vasárnap ért át az Atlanti-óceánról a Földközi-tengerre, s a jelenlegi előrejelzések szerint szerda délelőtt érhet célba a katalán városban.    A viadal 82 napja kezdődött, így biztosra vehető, hogy Cheminées Pujoulat megdönti a versenycsúcsot, amit 92 nap 9 óra 49 perccel tart a francia Jean-Pierre Dick és az ír Damian Foxall irányította Paprec Virbac, mely az első, 2007/08-as kiírás győztese volt.    A Fa Nándor és Conrad Colman vezette Spirit of Hungary továbbra is hetedik, s már elhagyta Montevideo magasságát. A magyar- új-zélandi kettős az utóbbi napokban 400 mérföldet dolgozott le hátrányából a hatodik Renault Captur-rel szemben, amely 800 tengeri mérfölddel halad előtte.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?