Az ellenfelei szerint is csodálatosan úszott Hosszú

Rio de Janeiro |

<p>Az ezüstérmes amerikai Maya Dirado és a harmadikként célba csapó spanyol Mireia Belmonte Garcia szerint is csodálatos úszást mutatott be a világcsúccsal olimpiai bajnok Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, a riói játékok szombati napján.</p>

"Nem figyeltem, mennyivel van előttem, csak arra koncentráltam, hogy dobogóra állhassak. Elképesztő időt úszott, felnéztem az eredményjelzőre és szinte sokkolt, amit láttam. Gratulálok neki, fantasztikus volt" - idézte az ötkarikás esemény hivatalos honlapja Diradót.

A bronzérmes Garcia ehhez annyit tett hozzá: "Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar."

Hosszú Katinka - magyar idő szerint vasárnap hajnalban - 4:26.36 perces világcsúccsal győzött 400 méter vegyesen, ezzel saját maga első, s a magyar küldöttség második aranyérmét szerezte meg Rióban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?