AZ EDZŐK MONDTÁK

PETER GERGELY (Dubnica): „Mindkét fél gyengén játszott, taktikai győzelemre vágyott. Szerettük volna bebizonyítani a nézőknek, hogy képesek vagyunk legyőzni a Slovant, melyről ismert, hogy jelenleg nincs erős kerete.

PETER GERGELY (Dubnica): „Mindkét fél gyengén játszott, taktikai győzelemre vágyott. Szerettük volna bebizonyítani a nézőknek, hogy képesek vagyunk legyőzni a Slovant, melyről ismert, hogy jelenleg nincs erős kerete. Az első félidőben saját hibánkból felkínáltunk a Slovannak egy helyzetet, szünet után valamivel jobbak voltunk, s egy rossz átadás után lehetőséget adtunk az ellenfélnek a góllövésre. Az utolsó percekben rengeteg helyzetünk maradt ki, ezért ismét kikaptunk.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Csodálatos futballidőben a nézők csak a mérkőzés végén kaptak ízelítőt ebből a játékból. Biztonságos védekezésre törekedtünk és ellentámadásokkal kísérleteztünk. Jól sikerült cserélnem, és Prole közreműködésével a hazaiak utolsó nagy nyomását is túléltük.”

VLADIMĺR GOMBÁR (Prešov): „A zsolnaiak megmutatták, miért vezetik a bajnokságot. Konszolidált kollektívát alkotnak, de a győzelmükhöz gyenge játékunkkal mi is hozzájárultunk. Varadín kiállítása után fölénybe kerültünk, de minden próbálkozásunk sikertelen volt. Igazságosabb lett volna a döntetlen. Az ideges befejezést fölöslegesen rontotta el pontatlan ítéleteivel Kružliak játékvezető.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): Megtagadta a sajtóértekezleten való részvételt.

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Kiváló első félidőt játszottunk. Abban reménykedtem, hogy nagy nyomásunk gólt is hoz, végül kettőt kellett volna adnunk a győzelemhez. Lehetőségünk elég sok kínálkozott, ám továbbra is gond van a pontos lövésekkel.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „A mérkőzés előtt tartottam attól, hogy Kinder hiányozni fog a védelemben. Az első félidőben nem nyújtottunk ideális teljesítményt, a folytatásban azonban már kezdeményezőbbek voltak játékosaim és megérdemelten egyenlítettek. Ezért is tartom a döntetlent igazságosnak.”

JOZEF BUBENKO (Inter): „ Pillanatnyi helyzetünkben kötelező volt a győzelem. Szerettük volna valamivel meglepni az ellenfelet, s azt gondolom, hogy csapatunk felállásával ezt sikerült is elérnünk. Tisztességes, felelősségteljes teljesítményt nyújtottak a fiúk, mindenki következetesen betartotta a taktikai utasításokat. Számos helyzetet dolgoztunk ki, három gólt rúgtunk, s ez igazságos kifejezése a pályán történteknek.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Megérdemelt az Inter győzelme. Visszafogott játékunkkal megkönnyítettük a hazaiak győzelmét. Csapatomban egyetlen játékos sem akadt, aki magára vállalta volna a felelősséget, aki képes lett volna valamit alkotni a pályán.”

MIKULÁŠ KOMANICKÝ (Ružomberok): „Számunkra nem sikerült ez a mérkőzés. Teljesen szétesett a csapatom a Petržalka elleni találkozó óta. Rossz hatással voltak a játékosaimra a médiabombák és folytatódott katasztrofális teljesítményük. Nem volt különbség a két csapat között, pedig tudjuk, hogy a vendégek csak alig léteznek. Nagyon tartottam ettől a mérkőzéstől. Játékosaim az utóbbi napokban az edzéseken és az öltözőben teljesen szótlanok.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Košice): „Erőbedobás és küzdőszellem szempontjából jó mérkőzést láttunk. Mindkét csapatnak győznie kellett. Tudtuk, mit akarunk játszani, és a fiúk teljesítették az előre megegyezett taktikát. Nem volt vesztenivalónk, futballozni jöttünk, és ez sikerült. Mindegyik játékos önmagáért és Kubesa tiszteletére játszott, s ezt az eredményt az ő emlékére ajánlottuk fel.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?