AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ: (Slovan): „A Žilina bebizonyította, hogy jó csapat, főleg taktikai szempontból játszottak kiválóan vendégek. A mérkőzés döntő momentumainak Šesták helyzetei bizonyultak, ezeket ki kellett volna használnia. Ellenfelünk mindössze kétszer lőtt a kapunkra és két gólt szerzett.

DUŠAN RADOLSKÝ: (Slovan): „A Žilina bebizonyította, hogy jó csapat, főleg taktikai szempontból játszottak kiválóan vendégek. A mérkőzés döntő momentumainak Šesták helyzetei bizonyultak, ezeket ki kellett volna használnia. Ellenfelünk mindössze kétszer lőtt a kapunkra és két gólt szerzett.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „A két vereség után meg akartuk szakítani a kedvezőtlen sorozatot. Tartottunk a Slovantól, ám erősen megváltoztatott összeállításban sem játszottunk rosszabbul, mint ellenfelünk. A játék alacsonyabb színvonala a sáros, mély talaj számlájára írható, ilyen pályán nehéz kombinációs futballt játszani. Nem álltunk messze a győzelemtől, de a Slovan ellen az idén nincs szerencsénk. A játékosságot tekintve a szlovák élvonalba tartozunk, ám minden mérkőzésen két-három olyan hibát vétünk, melyeket talán még a járási bajnokságban sem látni.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Tévedett az, aki könnyű mérkőzésre számított. Az ellenfél gyors ellentámadásokkal próbálkozott. Örülök annak, hogy megszereztük a három pontot, igaz a játék színvonala sok kívánnivalót hagyott maga után.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Abban reménykedtünk, hogy meglepetést tudunk szerezni a Vág-parti városban. Játékosaink nagyon jól mozogtak, ám ráfizettünk a védelem megingására. Azok, akik a pályára léptek, maximális teljesítményt nyújtottak. A hajrában nem volt szerencsénk, a döntetlen igazságosabb lett volna.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Szeretném kifejezni elégedettségemet játékosaim teljesítményével. Értékes, és nehezen kiharcolt győzelmet értünk el. Olyan csapat ellen játszottunk, mely – amennyiben folytatja az eddigi munkát – a jövő csapata lehet. Mai sikerünk azért is értékes, mivel a bajnokság kiegyensúlyozott és a ma szerzett három pontnak köszönhetően, tavasszal talán könnyebben lélegezhetünk.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Színvonalas rangadón a hazaiak értékes, ám nehezen kiharcolt győzelmet értek el. Mindkét csapat aktív futballt produkált. A sors iróniája, hogy akkor kaptunk gólt, amikor mi uraltuk a játékot. Gratulálok a hazaiaknak, szívós küzdeni akarással megérdemelten szerezték meg a három pontot.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, sajnos nem így történt. Csapatunk játékán érezhető volt Bédi és Helbich távolléte. Sajnálom, hogy a legutóbbi négy fordulóban rögzített helyzetből kaptunk gólt, így volt ez ma is. A ponttal elégedett vagyok, hisz a rájátszásban a vendégcsapat játékosa, Lietava százszázalékos helyzetet puskázott el. Nem tudom, mit akart még a labdával tenni ez a fiatal fiú.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Ez a mérkőzés a gyengébbek közé tartozott. Az első félidőben rengeteg hibát vétettünk, akár háromgólos hátrányba is kerülhettünk volna. Szünet után javult a játék, enyhe mezőnyfölényt harcoltunk ki, sőt sikerült az egyenlítés is. A rájátszásban Lietava óriási lehetőséget szalasztott el. Ez is igazolta, hogy játékosaink nem összpontosítottak eléggé a játékra. Némelyik közülük talán nem is tudatosította, hogy ligamérkőzésen van.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?