AZ EDZŐK MONDTÁK

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Jó teljesítményt nyújtottunk, s ez annál is inkább örvendetes, mert olyan erős ellenfelet győztünk le, mint a Slovan.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Rosszul kezdődött számunkra az összecsapás, a fiúk régen látott durva védelmi hibákat vétettek.

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Jó teljesítményt nyújtottunk, s ez annál is inkább örvendetes, mert olyan erős ellenfelet győztünk le, mint a Slovan.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Rosszul kezdődött számunkra az összecsapás, a fiúk régen látott durva védelmi hibákat vétettek. Ezzel előnyt adtunk ellenfelünknek, s mivel később sem kísérte jó játék igyekezetünket, nem tudtuk megfordítani a mérkőzés állását.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Az első félidőben széllel hátban játszottunk, s ezt nem tudtuk kihasználni. Ellenfelünk veszélyes ellentámadásokat vezetett, s megmutatta nekünk, hogy széllel szemben majd hogyan kell futballoznunk a második 45 percben. Ezért más hullámhosszra állt át a csapat, gyors összjátékkal igyekeztünk ellenfelünk kapuja elé.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben mi voltunk jobbak, a hazaiak nem találták a játék ritmusát. Úgy tűnt, döntetlen lesz az eredmény, de a második félidőben 15 perc alatt minden megváltozott, a hazaiak három gólt rúgtak, s ezzel eldőlt a mérkőzés.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Játékunkból hiányzott a kreativitás, lassan, kényelmesen futballoztunk. Ezúttal is beigazolódott, hogy nem mindig előny, ha az ellenfél csapatából kiállítanak egy játékost. A zsolnaiak egységes csapatot alkottak, céltudatosan, nyilvánvaló elképzelés szerint játszottak.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Nehéz mérkőzés volt, az első félidőben meglepett bennünket a hazaiak határozott futballozása, de már az első félidő második részében is gólhelyzetekbe kerültünk. A kiállítás segített nekünk.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Létünkről volt szó ezen a meccsen, mivel egy újabb vereségnek katasztrofális következményei lettek volna. A fiúk morális erejét bizonyítja, hogy példásan küzdöttek.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Főleg az első félidőben nyújtottunk gyenge teljesítményt, alulmaradtunk a párharcok során, a védelem hibát hibára halmozott, a csatárok kevésbé voltak aktívak. A nehéz talajon játékosaim sokat vonszolták a labdát.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Nagyon örülök, hogy nyertünk, mert amilyen helyzetben leledzünk, számunkra ez a meccs volt az ősz mérkőzése. A Ružomberoknak nem volt vesztenivalója jól futballozott. Csapatom játékán látszott, hogy olyanok is pályára léptek, akik eddig kevés lehetőséget kaptak.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „A korábbi idegenbeli mecscsünkhöz képest jobb teljesítményt nyújtottunk, fölényben játszottunk, de az ellenfél tizenhatosa környékén veszélytelennek bizonyultunk, s ez döntött. Ha reggelig tartott volna a mérkőzés, akkor sem találunk a hálóba.” (tv, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?