Alázott a Manchester United, életben maradtak a Juve esélyei

<p>Rendkívül sok gól esett a BL szerdai játéknapján. Leverkusenben koncertezett a Manchester United, négyet szórt ellenfelének a Donyeck, a Real és a Manchester City. A Juventus elérte első győzelmét. Gólok és eredmények.</p>

Az A csoportban a Manchester United kivégezte német ellenfelét. Az angolok 5-0-ra nyertek Leverkusenben, ezzel bebiztosították csoportelsőségüket. A kvartett másik találkozóján a Donyeck otthon szórt egy négyest a spanyol (baszkföldi) San Sebastiannak. 

A B csoportban a már biztos továbbjutó Real Madrid a sérült Cristiano Ronaldo nélkül is simán nyert otthon a Galatasaray ellen (4-1). Pedig a spanyolok a 26. perctől a kiállított Sergio Ramos nélkül játszottak. 

A csoport másik meccsén létfontosságú győzelmet aratott a Juventus. A zebrák otthon verték 3-1-re a dán bajnokot. Ez volt a torinóiak első csoportgyőzelme, ám ezzel nyomban a második helyre ugrottak. 

A C csoportban a már biztos csoportelső Paris SG zsinórban második BL-meccsét szórakozta el - majdnem. A hajrában Cavani találatával nyertek a franciák 2-1-re az Olimpiakosz Pireusz ellen. A Benfica Brüsszelből hozta el a három pontot, miután 3-2-re verte az Anderlechtet. 

A D csoportban van a BL-mezőny egyetlen száz százalékos csapata. A címvédő bajorok Moszkvában a CSZKA vendégeként nyertek 3-1-re. A kvartett másik találkozóján a Manchester City 4-2-re verte a Plzeňt, ezzel bebiztosította továbbjutását. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?