A szlovákok is simán nyertek Azerbajdzsánban

A szlovákok is simán nyertek Azerbajdzsánban
Baku |

A szlovák labdarúgó-válogatott gyorsan gól szerzett, és végül sima, 5:1-es győzelmet aratott Azerbajdzsán ellen Bakuban, az Eb-selejtezőn.

A szlovákok jól kezdték a mérkőzést, már a 8. percben vezettek, Lobotka remekül eltalált lapos lövésével – 0:1. A 27. percben Kucka szabadrúgásból védhetetlenül bombázott a kapuba – 0:2. Egy percen belül jött az azeriek szépítése: Sejdajev csapta be Vavrót, és a hálóba lőtt – 1:2. Folytatódott viszont a kézilabdatempó, gyakorlatilag a következő támadásból ismét gólt szereztek a szlovákok, Hamšík 18 méterről lőtt a léc alá – 1:3. Az első félidőben még Boženíknek is volt egy jó lövése, két ember közül fordult kapura, de Agajev szögletre ütötte a labdát.

Pavel Hapal csapata a második félidőben is uralta a játékot, az 57. percben pedig egy visszagurított labdából Hamšík újabb gólt szerzett – 1:4. Egy perc múlva Lobotka remek labdaszerzésé után a második válogatott meccsén játszó Boženík került ajtó-ablak helyzetbe, de mellélőtt. A 68. percben Pekarík cselezett ki két embert, de a rövidbe nem fért már be a labda, ez is mellément. A 85. percben a csereként beállt Duda adott sarokkal remek passzt a védők mögé a végig nagyon aktívan játszó Hanckónak, aki élt is az eséllyel – 1:5.

Érdekes

Azerbajdzsán–Szlovákia 1:5 (1:3)

Góllövők: Sejdajev (28.), ill. Lobotka (8.), Kucka (27.), Hamšík (30., 57.), Hancko (85.).

Sárga lap: Krivocjuk.

Játékvezető: Beaton (skót),

AZERBAJDZSÁN: Agajev–Medvegyev, Hüszejnov, Krivocjuk, Rahimov–Richard, Garajev, Ejubov (79. Mahmudov)–Abdullajev (89. Dadasov), Sejdajev, Ramazanov (61. Emreli).

SZLOVÁKIA: Dúbravka–Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko–Kucka, Lobotka (84. Greguš), Hamšík (86. Haraslín)–Rusnák, Boženík (71. Duda), Mak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?