A Slovan még reménykedik

<p>A Slovan labdarúgócsapata 1:0-s vereséget szenvedett a boszniai Zrinjski Mostar otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén, ám Dušan Uhrin vezetőedző úgy érzi, fiai a visszavágón kiharcolhatják a továbbjutást.</p>

„Nagyon érdekes mérkőzés volt, mindkét oldalon adódtak helyzetek. Az első húsz percben beszorított minket a Zrinjski, ezzel nem tudtunk mit kezdeni, és a hőség is megnehezítette a dolgunkat. Gyors gólt kaptunk a második félidő elején, próbáltunk egyenlíteni, de az ellenfél nagyon jól védekezett. Pozsonyban viszont mindent megteszünk, hogy mi jussunk tovább“ - nyilatkozta Uhrin.

Branislav Obžera is hangsúlyozta, még semmi sincs veszve. „A vereség miatt szomorúak vagyunk, de az 1:0-s vereséggel még lehet valamit kezdeni. Bízom benne, hogy Pozsonyban győzni tudunk. Masaryknak és nekem is voltak helyzeteink, amiket sajnos nem használtunk ki, de az esélyek továbbra is nyíltak. Van olyan jó csapatunk, hogy kiejtsük a Mostart“ -vélekedett a támadó középpályás.

„Egyszer hibáztunk, de abból rögtön gólt kaptunk - jegyeztemeg szomorúan a cseh Radek Dosoudil, aki a Slovan egyik legjobbja volt Mostarban. - Tudtuk, hogy a bal oldalon lesznek veszélyesek, főleg az egy az egy elleni játékban. Most már tudjuk, hogy mire kell ügyelnünk a visszavágón. Még nem dőlt el semmi, azért fogunk küzdeni, hogytovábbjussunk.“

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?