„A pénz fontosabb...”

Paramaribo (Suriname). Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke úgy véli, több klubcsapatnál szándékosan doppingolják a játékosokat, ráadásul a futballisták tudtán kívül.

Paramaribo (Suriname). Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke úgy véli, több klubcsapatnál szándékosan doppingolják a játékosokat, ráadásul a futballisták tudtán kívül.

– Szerintem az esetek többségében az egyesületek elöljárói a vétkesek, ezért érthető az ellenőrzésen fennakadt labdarúgók indulata, amikor az ártatlanságukat hangoztatják – mondta Blatter, aki gyanúját nem támasztotta alá konkrétumokkal, de megemlítette: biztos abban, hogy többeknek a pénz fontosabb a sportnál.

– Ők azok, akik a hétfői tőzsdehírekben szívesebben nézik klubrészvényeik állását, mint hétvégén a mérkőzéseket – vélekedett a FIFA-elnök a karibi térségben zajló körútja során Suriname-ban tartott sajtótájékoztatóján.

Az év első felében többeket is megbüntettek nandrolon használata miatt. A sztárjátékosok közül a portugál Fernando Couto (Lazio) január 28-án, a holland Edgar Davids (Juventus) március 4-én bajnoki mérkőzés után, Frank de Boer (FC Barcelona) pedig március 15-én, a Celta Vigo elleni UEFA-kupa-találkozót követően akadt fenn az ellenőrzésen.

Az esetükben illetékes olasz, illetve európai szövetség azóta mérsékelte az eltiltásukat, így mindhárom labdarúgó újra játszhat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?